Forrige ukes anbefalinger har vi allerede glemt, alle sviktet med unntak av Kane, så det bruker vi ikke noe tid på å summere opp.

Sikre valg:

Eden Hazard, Chelsea – Tottenham
Seks mål og en assist på seks hjemmekamper i år. Har fire mål og en assist på de tre siste kampene og er denne ukas sikre alternativ.

Spennende valg:

Roberto Firmino, Liverpool – Sunderland
Har tre mål og tre assist på fem hjemmekamper i år og når det først smeller, så smeller det kraftig her i fra. Det er veldig vanskelig å velge mellom han og Coutinho. Stol på magefølelsen her.

Phillipe Coutinho, Liverpool – Sunderland
På samme måte som sin landsmann, Firmino, er han solid når han får det til og har tre mål og tre assists på fire hjemmekamper. Er nok hakket mer involvert i banespillet enn Firmino, men Firmino kommer oftere i gustigere posisjoner enn Coutinho. Som sagt, stol på magefølelsen her.

Gambling:

Oliver Giroud, Arsenal – Bournemouth
Har nå fem mål på fem kamper for Arsenal, men med til sammen tre mål på 61 minutter i serien, vitner det om en franskmann i form. Tror han starter mot Bournemouth og er sikker på at han får et mål.

Sverd vs Skjold kaptein
Dette er et uttryk jeg har plukket opp fra Twitter, som ofte blir omtalt av FPL Stag og Chief.

Skjold: Du velger en trygg kaptein som nesten garanterer deg poeng og minimerer risikoen, men som de fleste velger. Det kan være lurt om du ligger godt an på rankingen eller dine respektive miniligaer og ønsker å gjøre ting på det trygge.

Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra akkurat denne runden, men som er forbundet med litt mer risiko. Er som oftest en spiller, færre velger som kaptein, som betyr at om spilleren gjør det bra, kan du ta store steg på rankingen. Bør spilles om du ligger et stykke bak på rankingen og ønsker å ta igjen tapt terreng.

Valg denne runden:

Skjoldkaptein: Aguero. Mange forventer at han skal levere stort mot Burnley og på flere avstemninger har han over 25% av stemmene.

Sverdkapteiner: Hazard. I en runde mange går for Aguero eller Coutinho/Firmino kan Hazard vise seg å være en perfekt sverdkaptein

GW12: Seier til: Sverd (1 (Allen) og 4 (Hazard) mot 2)
GW11: Seier til: Sverd (7 og 11 mot 6)

Hvem er din kaptein? Stem på din kaptein i avstemmingen til høyre.

Facebook Comments