Om et par dager er vi klare for neste runde med FPL. Over 1/3 del av sesongen er ferdig, men jaggu er de mye gøy i tiden som kommer. Vinteren har kommet til store deler av landet, og tårene triller av glede når vi ser hvor lang tid det er til neste landslagspause.

Men nok om det, nå er det tid for kapteins valg igjen. Hvem skal vi velge, om hvem bør vi styre unna?

Mitt beste tips:
kaneHarry Kane
Pris: £10.9
Eierskap: 8,5%
Form: 7,67 poeng siste 3 kampene

Tottenham form: 4-2-0 siste 6 hjemme, i snitt 1,5 mål pr kamp
Swansea form: 1-1-4 siste 6 borte, i snitt 1,8 baklengs pr kamp

Mine tanker: Harry Kane har scoret 5 mål på 5 kamper (om vi tar med de to kampene før skadeavbrekket). Han er fuss i straffer, og er det main man i Tottenhams angrepsrekke. Scoret 1 mål pr. 134 minutt i fjor i PL, og er uten tvil en stor stor trussel for et hvert forsvar i PL. Swansea slapp inn utrolige 4 mål hjemme mot Crystal Palace, og får det ikke noe lettere mot Spurs på White Hart Lane!

Andrevalg:
alexisAlexis Sanchez
Pris: £11.4
Eierskap: 23,8%
Form: 5,67 poeng siste 3 kampene

Arsenal form: 4-2-0 siste 6 borte, i snitt 2,6 mål pr kamp
West Ham form: 2-2-2 siste 6 hjemme, i snitt 1,8 baklengs pr kamp

Alexis varierer mellom monsterrunder (les 10+ poeng) og blanke runder. Har hatt varierende form, men vi vet hva han er i stand til. Spiller fortsatt midtspiss, og med usikkerheten rundt Giroud denne uken, så kan vi forvente at det vil fortsette mot West Ham. Det laget virker å ha fått snudd litt på skuten mot mindre gode motstandere siste tiden, vel helt til de møtte United onsdags kveld. Tror uansett vi ikke skal legge for mye vekt på EFL-cupen og dens prioriteringer. Alexis er en sånn type som kan score mye mot mange, men personlig tror jeg det ender med 1 mål og 2 bp denne kampen.

austinCharlie Austin
Pris: £6.9
Eierskap: 16%
Form: 6,0 poeng siste 3 kampene

Southampton form: 1-2-3 siste 6 borte, i snitt 1.2 mål pr kamp
Crystal Palace form: 1-1-4 siste 6 hjemme, i snitt 2 baklengs pr kamp

Austin har de siste 6 kampene scoret 4 mål, og da har City, Chelsea og Liverpool vør blant motstanderne. Er den største trusselen Southampton har i sitt lag, og kan gjøre mye alene. Hvem husker vel ikke 2014/15 sesongen når han scoret 18 mål for QPR i deres nedrykkssesong?
Crystal Palace har nesten gått hele 2016 uten å holde nullen. Kun 2 ganger har de klart de, og det var mot Norwich og Everton (med 4 dagers mellomrom i april). Lekker som en sil, og dette kommer min mann til å utnytte!

Råsjanse:
allenJoe Allen
Pris: £5.3
Eierskap: 13,5%
Form: 0,7 poeng siste 2 kampene

Stoke form: 2-1-3 siste 6 hjemme, i snitt 1,4 mål pr kamp
Burnley form: 0-1-4 siste 5 borte, i snitt 2,6 baklengs pr kamp

Allen har vært outstanding på hjemmebane i år:
1-2-11-16-10-1. 1 poeng sist skyldtes at han ble plassert defansivt i banen, mens han hele sesongen har spilt bak spissen i 10er rollen. Den er det forventet han får igjen denne runde, og derfor tror jeg vi ser tosiffret antall poeng fra Allen i helgen!

sverdskjold_final

Ukens Sverd eller Skjold kapteins duell:

Litt historikk først:
GW11: Seier til sverd (7 og 11 mot 6 poeng), Coutinho og Austin mot Aguero
GW12: Seier til sverd (1 og 4 mot 2 poeng), Allen og Hazard mot Aguero
GW13: Seier til skjold (2 mot 12 poeng), Hazard mot Aguero

Gameweek 14:

SVERD: Harry Kane. Lav eierskap, og et valg som kan sende deg høyt oppover listene
SKJOLD: Alexis Sanchez. Høy eierskap, mange som sikkert velger ham og derfor er du trygg om han failer

Stem i margen på hvem du velger!

Facebook Comments