frgw14

Vi er i gang med den gøyeste måneden i året sett med FPL øyer, Fotball-Desember! Vi skal igjennom 6 gameweeks på 29 dager, hvor gøy er ikke det?

Før denne runden var det mye tankevirksomhet: Coutinhos skade, Kane i form, Tottenhams kamper, Aguero,, forsvar, Cech, Alonso vs Virgil vs Evans vs Walker, Pickford, ny keeper, kaptein, Eriksen vs Alli vs Siggy?

Som du har sett på bloggen denne uken så er det publisert flere innlegg om hvem jeg skulle velge:
Eriksen vs Alli
Kane vs Aguero

La oss gå litt systematisk til verks:

Keeper:
Er møkkalei av Cech. Fatter ikke at jeg gikk i fellen å hente en premiumkeeper som ikke leverer. Burde hentet Heaton. No er heller planen min å hente Butland så fort han er klar for match igjen, koster bare £4.6 nå.
Pickford med større redningspotensiale enn Cech i ei runde begge keeperne forventes å slippe inn mål.

Forsvar:
Virgil mot Crystal Palace må bare spilles. CP kan blanke, og Virgil kan score.
Walker mot Swansea må også spilles. Swansea kan blanke, men hovedgrunnen er at Walker bidrar offensivt og får ofte BP uansett.

Evans vs Alonso er duellen denne runden: Evans og WBA holder nullen når som helst, og Watford har ikke sett for skarp ut på bortebane i år. Alonso kan få problemer med å holde nullen mot Kevin, Silva, Nolito og Aguero. Bidrag offansivt? Ja absolutt, men tror Conte vil fokusere på å ha ham lavere i banen mot City.
Seier: Evans (selv om det sikkert blir gult)

Midtbane og angrep er omtalt tidligere (se linker).

Kapteinsvalg denne runden: Sverdkaptein, Harry Kane!

Facebook Comments