Alexis Sanchez markerte seg igjen som den superspilleren han er. 24 poeng samlet han alene denne runden. Det er mer enn hva jeg samlet på 11 spillere i GW2 i fjor. Eriksen noterte seg for 18 poeng, Kane viste seg frem igjen med 2 scoringer og tilsammen 13 poeng, Costa fortsetter på det nivået han har  hatt jevnt over hele høsten. Mens Aguero sendte seg selv ut av de 4 neste Gameweeks med en hodeløs takling på Luiz.

Dette skapte selvsagt større rokeringer i de nå omdøpte ligaene. Tidligere har de hett:
Freddy Rovers League
FR Low Stake League
FR High Stake League

Nå heter de:
FPLNOR.no League
FPLNOR.no Low Stake League
FPLNOR.no High Stake League

De to sistnemnte får en fordeling på 70-20-10 til de 3 første plassene.

Vinneren av FPLNOR.no League får en overraskelse, så det er bare å joine: 12123-4860

I tet finner vi Galthinho’s Disipler med 810 poeng. Har ledet nå 2 runder på rad, men har mistet et stort forsprang til Jabbadabbadu (803), Crestchester City (799), freske fraspark (798), Rassleikerne (796), FK Vinderen (791). Videre nedover er det tett som hakkamøkk.

Newton Heath hadde rundens beste score med hele 105 poeng, og klatret milevis oppigjennom.

Vil nå benytte anledningen til å gratulere Benchwarmers FC med seier i November måned i denne serien. Grattis!

Tidligere månedsvinnere:
August: Kampenkameratene
September: Galtinho’s Disipler
Oktober: Rassleikerne

Low Stake
Tidligere tetduo, Mixed Martial Arts og Vodka Red Bulls skle hardt og brutalt ut av pallplassene og topp 5 denne runden. De har tidligere ligget å vekslet i tet, men nå er det ny trio på plass.

Crestchester City (799) har vært i toppen før, men nå er det en stund siden sist. Ligger faktisk a-poeng med Bricklayers, men FPL-reglene vil ha det til at CC fortjener 1.plassen alene og da blir det sånn.
Nykommling i tetbildet er Aston Grenland. Selvom Aston Villa ikke gjør det for bra om dagen, så er dette nok et gledlig høgdepunkt for laget. Han har også suverent best score denne runde, etterfulgt av Synnaland FC og ligaens vert (måtte bare få det med, hehe).

High Stake
Lite nytt i topp 2, men nedover listen har vi nå fått oss en ny nr.3, Eii Saa Peitää, meget spenstig namn for en Ola Nordmann å lese. Hele 107 poeng sendte han oppover. Dybdahl Dodgers med 93 poeng hengte seg på i dragsuget  og klatrert i lag med Eii.
Toppen ser sånn ut:
The Studs (826), Team Helvig (823), Eii Saa Peitää (796), Dybdahl Dodgers (789), Knirkefritt (781), Førsteplass (778), Kåbbåijens (777), Mixed Martial Arts (776).

Facebook Comments