OR: 125.027 (+133.970)
Poeng: 757

Om det var mange dilemma forrige veke, så ble det ikke rent få før denne helgen heller. Som du ser her, så er det mye tvil, suspensjoner og skader ute å går:
McAuley, Austin, Aguero, Heaton, Bolasie, Stanislas, Manè and so and so..

Om vi går en uke tilbake i tid så herjet Sanchez så hardt med West Ham at han fikk meg til å hente ham tilbake umiddelbart. Som du kanskje husket, så byttet jeg ham med Firmino i GW12. Siden den gang:
Firmino: 8 poeng Alexis: 38
Gjorde Smith -> Alonso samme runde: 2p mot 14p, for -4
Så langt er rekneskapet: -22 poeng
Frigjorde midler for å hente Costa for Lukaku i GW13: +15

Rekneskapet: -7 poeng

For å få nok midler til å  hente Alexis måtte jeg kvitte meg med en spiller til med høy verdi til en med lavere verdi. Valget mitt ble veldig lett. Kaste ut Cech! For £5.5 så har han levert 10 poeng siste 5 kampene hvor man kunne forvente minst det dobble antall poeng.
Inn kom: Forster! HÆ? Ikke Heaton, Grant, Foster eller noen andre råbillige?
Grunnen er:

En nydlig rekke med kamper fremover. I mitt hode ser jeg for meg: 6-3-6-10-6-7-6-2-6-7-7
Realiteten blir nok noe helt annet, men enn så lenge, dette duger lenge for min del. Vi husker godt rekken med kamper Soton holdt nullen rundt samme tid i fjor?

Er truande til å bruke WC i januar, så vi får se om det blir byttet keeper da. Med Pickford som 2.keeper så har jeg £9.0 bundet opp på keeperplass. Egentlig £0.5 mer enn jeg pleier fra tidligere sesonger, men noen ganger er dette verdt et forsøk. £9,5 slo vertfall feil for meg.

Siste bytte ble gjort i feberrus torsdagskveld med Austin si skulderskade. Han har en lengre skadehistorikk på skuldren sin, med blant annet operasjon den tid han var i QPR.
September 2010: Ute i ca 5 uker.
Mars 2011: Ute resten av sesongen
November 2011: Ute i ca 3 uker
Januar 2014: Ute i ca 9 uker
Dette skremte meg, og samtidig som Iheanacho var på vei opp i pris, så gjorde jeg det byttet.

Kelechi Iheanacho, jeg skrev om han tidligere i dag men repeterer gjerne. På 301 PL minutter har han scoret 3 mål og fått 3 assist. I tillegg har han score 2 mål i CL. For en magisk returnratio (hyppighet på mål og assist). Når City nå skal opp mot: Leicester – WATFORD – ARSENAL – hull, så forventes det mål, mange mål. Lagene slipper i snitt inn 1,75 mål pr kamp siste 3 kampene hjemme/borte. Det er med andre ord god grunn til at Kelechi scorer flere.

Sammenlignet med de andre alternativene i samme prisklasse, eller litt over (for de som har råd til det), er fortsatt Iheanacho det beste alternativet i mine øyne. Har samlet tall og satt dem sammen i tabellen under.
MERK følgende:
Origi og Iheanacho sine tall er hentet fra hele sesongen (iom ingen av de har spilt mye fast i det siste)
C.Wilson sine er basert på 7 siste GW
Vokes, Defoe og Benteke er basert på siste 6 GW

Veien videre:
Mål for Gameweek 16: Ingen bytter!
Mål for Gameweek 17: 1 bytte

eller motsatt. Nå må jeg samle opp 2 FT før julen starter. Vi har nå 3 GW på 10 dager, så får vi 6 dager pause før det igjen braker løs med 3 GW på 10 dager. De gjelder å være godt rustet.

Kapteinsvalg denne runden: Skjoldkaptein, Alexis

Facebook Comments