Vi ser lagene som kan vere verdt å investere i fremover: Manchester United, West Ham, Tottenham, Chelsea og uberegnlige Leicester.
Denne tabellen kan brukes til så mye, men den er kun et verktøy gitt til oss fra FPL for å kunne se på hvilke lag som har det tøffeste programmet, utan at de legger noe vekt på offansiv eller defansiv fordel. Arsenal, Chelsea, Liverpool offansiv vil uansett være lurt å ha samme hvem de møter, mens WBA forsvar er en kjent sak for de fleste.

Bruk tabellen fornuftig, og ikke se deg blind på fargene. Gylfi Sigurdsson er en mann det kan være smart å investere i mtp kommende program om du ser blindt på fargekodene. Men så skal de spille mot bunnsolide lag som WBA og Middlesbrough, og Swansea kan fort gå målløse av banen i begge kampene, selv om de er merket lys grønn.

Facebook Comments