36 mål ble scoret i helgen, og kun 1 assist ble registrert på drømmemidtbanen: Hazard, Firmino, Kevin, Alexis. Det er smått sjokkerende. For min egen del ble det bare med 1 scoring og 1 assist, men heldigvis 3 clean sheets. Så håper det var en triviliegere runde for deg enn for meg. De går kjapt i svingene nå, og vi skal i gang med ny runde om 25 timer så derfor har jeg ikke tid til mer utbrodering. Enjoy, have fun, play hard!

FPLNOR.no LEAGUE
Galtinho’s Disipler er inne i sin 3.uke som serieleder, og denne gangen økte han forspranget. 66 poeng holdt til 4.beste poengsum i topp 50, og da sier det seg selv at det er lett å stikke i fra. Har 13 poeng til den nye nr.2, Rassleikerne. Kolbu Kickers tar steget opp på 3.plass, men bare poenget foran nr.4, Crestchester City, og 2 poeng foran nr.5, freske fraspark.

Hele 27 hadde Alexis Sanchez som kaptein, mens resten plukket i Hazard og Costa. Enkelte Liverpoolsupportere stakk seg ut med andre valg som, Origi, Firmino, Lallana og Can. 2 stk hadde til og med Aguero som kaptein, men endte med Allen og Zlatan. Allen er friskt valg borte mot Arsenal.

Rundens gevinst fikk vi i bunn av tabellen, BOHEMEN! Kapteinsvalg: Zaha, rundescore 91! Dog, 56 poenghits.

FPLNOR.no Low Stake League
16/26 hadde Alexis som kaptein, 2 hadde Costa, 5 hadde Hazard. 3 siste? Origi, Firmino og Aguero!

Ny serieleder: Kolbu Kickers. 1 fattig poeng foran Crestchester City OG Bricklayers. Vanvittig jevnt, for å sei det mildt. Aston Grenland følger snaue 10 poeng bak, men så er det 20 poeng ned til ny 5.mann, Sirups.
Kolbu Kickers også med rundens score, 64 poeng.

FPLNOR.no High Stake League
Her hadde 17/24 Alexis som kaptein. Vi skjønner fort hvordan dette kunne gått om vi hadde fått kopi av GW14.

Heilt uforandret i plasseringane 1-4.plass. Det betyr The Studs leder for 3. uke på rad.
Hva mer er det å si? Blomsterbarn med 62 poeng, og rundens høyeste score. Fortsatt vidåpent om pengene, da det enda er få poeng (sett i større perspektiv) som skiller topplassene til bunnen.

Facebook Comments