FPL Ranking: 84.739 (-15.434)
FPL Poeng: 921
TV: +0,3

Kane eller Costa ut? Det var det store spørsmålet før denne runden for min del. Inn skulle Zlatan, pga programmet de har (som du kan lese om her), og det faktum at han har returnert FPL poeng i 5 av de siste 7 kampene.

Costa ut var det som var mest nærliggende. Han er suspendert denne runden, mens Kane spiller. Ser man derimot på det lange løp så ser man at Costa kun har blanket i 3 av 17 GW denne sesongen, mens Kane har hatt uttelling i 5 av 12 spilte GW. Det faktum at han blanket mot Hull og Burnley, de to mest opplagte målorgimotstanderne du spiller mot på hjemmebane i år, gjorde valget mitt enkelt. I tillegg kjøpte jeg Costa for 10,5 og måtte solgt han for 11.0 på det tidspunkt jeg kjøpte Zlatan (fikk med meg 2 Zlatan-raises). Hadde ikke hatt råd å kjøpe tilbake Costa til GW19. Trippel Tottenham i det kommende programmet fristet heller ikke så mye. Vi tåler en runde med Costa på benk.

Har 1 FT med meg til neste runde, og har dermed 2 FT å bruke om jeg ønsker. Satser på et 2+1 hit i GW20 istedefor.

Kapteinsvalg: Zlatan Ibrahimovic, Skjold kaptein!

Facebook Comments