Det er lenge siden vi har komt med noen oppdatering av gameweeksa, faktisk helt tilbake til GW15. Men det henger i hop med førjulstiden, Freddys Guts Cup, romjul osv.

I den normale hverdag går vi ukentlig igjennom de tre FPLNOR ligane, og ser på hvem som herjer og hvem som er rundens storkanon.

FPLNOR.no LEAGUE
Etter 5 uker på topp, måtte nå Galtinho’s Disipler abdisere fra tronen. Ny serieleder er freske fraspark med fattige 2 poeng. Han har samlet i hop 1033 poeng, og har tidligere vært i tet i denne ligaen. Faktisk var han helt oppe som nr.17 OR i GW9!
Rassleikerne ligger stabilt inne på pallen med sine 1022 poeng. Poenget bak er klatreren FK Vinderen, som på vei opp passerte stabiliteten selv, Crestchester City (1011 poeng).

Jabbadabbadu, som var inne topp 5 for noen runder siden, hadde mest poeng nå med 82 poeng. De aller aller fleste var på Zlatan som kaptein.

I best form: Freddy Rovers

 

FPLNOR.no Low Stake League
For 3 runder siden skilte det 11 poeng mellom Kolbu Kickers og Aston Grenland (med CC og Bricklayers i mellom). Nå skiller det 15 poeng, men denne gang i fordel Aston Grenland. Har tatt over ledelsen fra Crestchester City til denne runden, og har nå 4 poengsledelse. Bricklayers og Kolbu Kickers byttet plassering, hvor førstnemnte er 11 poeng bak AG, 4 poeng foran KK, og 7 poeng foran meg. Bak der er det nå 27 poeng ned til 6.mann Thor Ibra.

Shane Duffys XI fikk 81 poeng, og var rundens herre!
I best form: Freddy Rovers

FPLNOR.no High Stake League
Få har endret plassering siste ukene. Mye har stablisert seg, men det er kanontett i toppen. Fra meg på 5.plass til The Studs og Eii Saa Peitää på delt 1.plass, er det 18 poeng. Innimellom der ligger Dybdahl Dodgers 4 poeng bak (1011 poeng) på delt poeng med Team Helvig.

Fra 5.plassen og ned til Førsteplass er det 21 poeng, og derfra går det slag i slag til Shane Duffys XI, 35 poeng bak på en 18.plass.

Rundens bestenotering, Poetry in Motion, 82 poeng.
I best form: Freddy Rovers

Facebook Comments