Litt annen variant denne uken, pga dårlig tid.

FPL Ranking: 45.155 (+39.584)
FPL Poeng: 997
TV: -0,4 (106.1)
ITB: 0,5
FT: 1 i banken

Det var ikke lett denne gang heller, fordi nå må jeg få fri midler til å finansiere mye bytter i GW20-22. Jeg har kommet til den konklusjon at jeg må ha inn en rimlig billig 5.midtbanemann, for å finansiere en bedre 4.mann og gjøre rom til nødvendige endringer på laget. Tidlig var jeg fast bestemt på å hente De Roon 4.4£, men etter en nøyere gjennomgang i dag har jeg landet på Forshaw. Her ser du grunnen:

Forshaw har i snitt bedre potensiale og har bedre stats, og dermed mer sjanse for å score poeng enn De Roon. Tviler på at jeg får mye brukt for hans poeng, men alltid kjekt å ha en spillende 5.midtbanemann til 4.5£.

Har 1 FT med meg til neste runde, og har dermed 2 FT å bruke om jeg ønsker. Satser på et 2+1 hit i GW20 istedefor.

Kapteinsvalg: Alexis Sanchez! Kjempe potensiale mot Crystal Palace.

Denne ukens skjoldkaptein: Diego Costa
Denne ukens sverdkaptein: Romelu Lukaku

Facebook Comments