Etter å sett Hazard duppe i form, og mange valg på topp har åpnet seg opp, så er det på sin plass og brette ut litt informasjon. Må bare advare mot en rekke tall, og derfor har jeg tatt meg tid til å dele opp i kategorier så det er lettere å skille de aktuelle spillerne.

Par spillere å holde øyne åpen for nå på den første tabellen: Alli, Lallana og Fabregas

Fraser, en dark-horse? Fantastiske tall tross lite spilletid. Hadde jo også mål og assist mot Liverpool for ikke så lenge siden. En vill arbeidsratio, og vil helt sikkert prege kampene han spiller. Dessverre skadeplaget, og måtte ut med skade igjen mot Arsenal.

Videre ser vi underliggende stats, og det som bør sees ekstra nøye på, er Hazard sine lave stats mtp prisen. Ligger et stykke unna det vi kan forvente av en spiller til hans pris.

Pogba herjer på denne statistikken. Eriksen, Payet, Sigurdsson og Snodgrass, sånne spillere herjer alltid disse tabellene.  Hvem velge? Det er et vanskelig spørsmål. Det har med balansen i laget ditt å gjøre, samt fixtures. Snodgrass f.eks bør du bare glemme til GW26, men fra då bør du ha han ut sesongen.

Phillips, få han på og behold han der.

Fraser, en fin mann å ha om han holder seg skadefri. Fin 5.midt

Alli, Eriksen, Pogba også nydlige spillere!

Lallana en fin mann å ha, men har tøffere program nå i disse dager, spesielt med FA-Cup og EFL-Cup pågang også.

Facebook Comments