For noen uker siden la jeg ut en artikkel som tok for seg de tunge gode angriperne, men siden den gang har Aguero komt tilbake og vi har spilt to nye runder. Det er derfor på sin plass å legge ut en ny oppdatering, som forhåpentligvis kan bidra med informasjon for å velge riktig angriper i kommende kamper.

Zlatan er det real deal for tiden, med Costa som det nest beste alternativet om du har hensyn til poeng / pris. Alle spelarane står med 10 kampar på denne oversikta, dog har ikkje alle fått like mykje speletid.
Aguero igjen med flest skudd, mens Zlatan har flest involveringar i felt og forsøkte assist
Vidåpne kamper framover, det handler berre om hvem som er i form på det rette tidspunkt, og hvem som kjemper på flere fronter, som United og Liverpool i EFL-Cup og kanskje andre lag må ut i omkamp i FA-Cupen.

Ville uten tvil valgt mine 2 premium angrepsspillere basert på form, og ikke fixtures. Valget mitt faller nok en gang på Zlatan og Costa!

Facebook Comments