FPL Ranking: 54.792 (+13.004)
FPL Poeng: 1098
TV: -0,4 (105.8)
ITB: 0,4
Bytter: 2, -4 poeng

Å hente to spillere i form var mitt hovedfokus denne runden, samtidig kvitte meg med en ute av form (FPL-wise) og en som ikke får spille:

Alli inn: 7 mål på 4 kamper er helt vilt. Leverer så solid runde etter runde, at nå torde jeg ikke stå på sidelinjen å se på lenger. Eriksen har langt bedre stats, men Alli leverer vilt.

Hazard ut: Har ikke vært i nærheten av å prestere til den prislappen han har. Ja det er tøft å dumpe han før kamper mot Leicester og Hull, men i mine øyne koster han mer enn det smaker med 1 mål ila 2 neste kampene. En kan ikke ha inne spillere fordi en kanskje tror han kan gjøre noe. Man må ha spillere som leverer, og vertfall når de binder opp 10% av tilgjenglige penger.

Giroud inn: Vanvittig form på denne rakkeren også. Scoret i 3 PL kamper på rad, i tillegg til mål i FA-cupen. Skal opp mot håpeløse motstandere fremover. Swansea borte, Burnley hjemme, Watford hjemme, Hull hjeme (og Chelsea borte).

Origi ut: Spiller ikke fast for Liverpool. Dermed done deal!

Kapteinsvalg: Alexis Sanchez

Facebook Comments