BENK: Pickford – Mori – Forshaw – Amat

Med all usikkerheten rundt Evans, og de flere skadeavbrekkene han har hatt i senere tid, så jeg meg nødt til å sende han på dør.

Det var ingen andre bytter som fristet å gjøre denne runden, men jeg ville ha 2FT neste runde for å kvitte meg med Giroud. Ser da på en mulig 3-5-2, 4-4-2 løysing. Mulig Giroud og Forshaw ut til Crouch og Pedro. Er ganske sikker på at Giroud mister plassen snart, iom Welbeck og Walcott er tilbake. Da har ikke Giroud klippekort på 90-minutter lenger. Men det blir det mer om senere denne uken.

Hvem skal så erstatte Evans?

Everton har følgende kampprogram (og ingen blanke runder fremover):
stoke – BOURNEMOUTH – middlesbrough – SUNDERLAND – tottenham – WBA – HULL de neste 7 rundene.

Et program som gir mange muligheter for clean sheets. Tidlig i sesongen var Everton ustabile og usikre bakover, men nå er det lagt om til 3-5-1-1, 3-3-3-1 eller hva du vil. Fakta er det at Everton har 4 clean sheets på 5 kamper (mot blant annet City, Soton og Leicester). Dette er intent mindre enn imponerende og en bølge jeg vil være en del av.

Var frem og tilbake på Mori vs Holgate. Holgates pris frister, men jeg mener Mori har større angrepspotensiale (ref: 4 mål i fjor).
Når tenker jeg bruke Mori?
GW25, GW26, GW28 og GW29. Gode matcher alle sammen for CS og mulige angrepspoeng.

Andre jeg vurderte:
Pieters, 4.5 Stoke
Ward, 4.5 Crystal Palace
Keane, 4.6 Burnley

Men ingen av lagene fristet mer enn Everton, og dermed ble det sånn denne gang.

Kaptein:
Kjører sverdkaptein denne runden:
Alli har 6 – 6 – 15 – 14 – 15 – 9 poeng siste 6 rundene, Tottenham har score 10 mål siste 3 bortekamper, og Sunderland er i elendig form.

Vurderte Zlatan, men om Alli scorer 1, må Zlatan score 2 for å outscore han. Scorer Alli 2, må Zlatan score 3. Der mista eg litt interessen for Zlatan.

Vurderte også Alexis, men så lenge Giroud spiller spiss så får han ikke de høye summene likavel.

Derfor blir det Alli!

Facebook Comments