Benk: Pickford – Carroll – Forshaw – Zlatan

FPL Ranking: 24.521 (+2 958)
FPL Poeng: 1403
TV: -0,3

Nå folkens er vi endelig i gang med den delen av sesongen jeg liker veldig godt, nemlig det å ha fokus på plass og planlegge langsiktig.

Som vi alle vet, spiller ikke Southampton, Arsenal, City eller United denne runden.
Neste runde har Stoke og City to kamper på en å samme runde (og ja det betyr du får poeng fra to kamper i en og samme gameweek), OM City slår ut Huddersfield på onsdag. Hold your horses boys and girls!

Bytte denne runden

Hadde lyt å få inn Lukaku, men klarte ikke selge Costa (som har to fine kamper nå), Zlatan (som har en sinsjukt digg kamp neste helg), eller ha cash til å sende Carroll på dør. Dermed måtte jeg se lenger ned på banen.

Forsvar/Keeper lukter clean sheets og mye poeng denne runden, men på midtbanen er det tynt besatt. Eriksen leverer i søkk og kav for Spurs i cupane, mens Alli er litt off..

Phillips kontra Forshaw var duellen denne runden, men Phillips har så mye større potensiale og gjorde egentlig saken enkel for meg.

Alexis ut denne runden er meget tungt. Heldigvis har jeg mere nok cash til å hente han inn igjen rundt gw30, og når han no kun spiller 1/3 gameweeks, så måtte han ut. Inn kommer in-form Manè. 2 mål sist mot Spurs viser at han har komt seg etter AFCON. I tillegg har Liverpool kost seg noen dager i Spania for å lade batteria. Dette blir meget bra. Hjalp mye at Liverpool fikk match i GW28, som kun 7 andre lag også har.

KAPTEIN? 

Facebook Comments