OR: 21.025 (+3.496)
Poeng: 1469

Let’s do this!

For en dramatisk runde vi skal igjennom nå! Sesongens første Dobbel Gameweek, og det med in-form Manchester City i hovedrollen!

Og for å gjøre det enda mer spennende, så dundrer vi i hundreogtyve rett inni en vegg av blanke kamper! Kun 4 matcher spilles i GW28, og det kan vi ikke ignorere når vi setter opp laget og gjør våre bytter til denne runden.

Jeg har pratet med mange om GW28, og noen har panikk for at de ikke klarer stille lag, mens andre igjen tenker å hitte på en haug med spillere.

Mitt klare råd er:
Stiller du 8-9 mann, så har du alletiders mulighet å komme deg godt igjennom runden. Jeg tror snittet vil ligge på 6-7 spillere denne runden.

Om du tenker hitte på spillere, så er det kun et fåtall antall spillere jeg ville gjort det med:
-Lukaku
-Sigurdsson
-Coleman
-Manè
-Coutinho
-Antonio

Men om du gjør de byttene, så må de inngå i en større plan (om du ikke har wildcard). Skal du gjøre som meg å wildcarde til GW30, så kan du la det stå til med en hit. Flere er jeg skeptisk til, selv om det kommer an på hvordan du står. Alright?

Så til denne runden:

Aguero inn var enkelt. Har 2 kamper, og er i god form. Rettnok har det vært mot Huddersfield og Monaco, men City har eit scoringssnitt på 2,8 mål pr kamp siste 10 (uansett cup/liga).

Costa måtte ryke for Aguero. Det var litt vanskelig å kvitte seg med han, men han har bare 1 runde og leverer sjeldent mer enn 1 mål eller 1 assist.

Det andre byttet var mye verre. De to jeg vurderte var Sigurdsson og Sterling. Sterling med 2 nydlige kamper, mens Sigurdsson har 3 gode på rappen. Det som tilslutt ble tungen på vektskålen er potensialet i denne runden, og det faktum at jeg tar inn Siggy til neste runde, og får de egentlig 3 kamper på 2 sånn jeg ser det.

Ut av laget måtte Alli. Synes Eriksen er i bedre form, og Phillips måtte jeg beholde nå med nyheten om at Phillips kan rekke GW27, og vertfall 28. Risky blir det uansett.

Plan for GW28:
Lukaku og Siggy inn for Sterling og Aguero, -4

Plan for GW29:
Usikker

Plan for GW30: W I L D C A R D!

Kaptein: Skjoldkaptein Aguero!

Facebook Comments