Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av her.

Mitt beste tips:

Sergio Aguero
Pris: £12,8
Eierskap: 23,3%
Form: 3 poeng i snitt siste 30 dagene

Aguero har herjet i sine 3 siste kamper. 1 assist mot Bournemouth, 2 mål og 1 assist mot Huddersfield og Monaco.

Spiller spiss for et av ligaens mestscorende lag, og har TO kamper denne runden. Ingen tvil i min bok om at dette blir suksess!

 

 

Andrevalg:

Raheem Sterling
Pris: £7,9
Eierskap: 16,4%
Form: 7 poeng i snitt siste 30 dagene

Har levert poeng i 8/10 siste kampene i PL, i tillegg til målgivende og assister mot Huddersfield og Monaco. Har blomstret igjen, som i starten av sesongen. Kan bli eit bra diff-kapteinsvalg denne runden

Har også dobbelgameweek denne karen!

 

 

Zlatan
Pris: £11,5
Eierskap: 35,5%
Form: 5,5 poeng i snitt siste 30 dagene

Har du ikke City-spillere, så er Zlatan det opplagte valget. Bournemouth har sluppet inn 14 mål siste 4 bortekampene, og har nok ingen sjanse å stoppe United i form. Zlatan scoret 2 på Wembley, og er helt garantert giret på å fortsette i det sporet!

 

Ukens Duell: Sverd eller Skjold duell

Et uttrykk jeg har plukket opp fra Twitter (ref: FPL Stag og Chief).
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Gameweek 27:

SVERD: Sterling
SKJOLD: Aguero

Stem i margen på hvem du velger!

Facebook Comments