Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av her.

Mitt beste tips:

Alexis Sanchez
Pris: £11,6
Eierskap: 27%
Form: 5 poeng i snitt siste 30 dagene

 

Arsenal jager topp 4, og må legge fram ei god rekke med resultat i sesongens siste 10 kamper. Var brukbar mot City og skapte nok sjanser til å vinne der.

Alexis Sanchez er spillets mestscorende spiller, og med sine 27 mål+assist, så har han i snitt nesten ett målpoeng pr kamp.

West Ham har sluppet inn 2 mål i snitt pr bortekamp mot Hull, Watford og Bournemouth i det siste. Dette bør være en fest dekket for Alexis og Arsenal.

Arsenal har scoret 19 mål mot West Ham siste 7 kampane dei har spelt (sidan jul 2013)!

Andrevalg:
Jamie Vardy
Pris: £10
Eierskap: 14,8%
Form: 7,7 poeng i snitt siste 30 dagene

Har scoret 6 mål siste 7 kampane uansett turnering (4 i serien, 1 for England, 1 i CL). Har  3 mål, 2 assist og 6 BP siste 4 kampane i PL.

Møter her Sunderland som slapp Watford til 10 skudd på mål!
Sunderland har 17 baklengs siste 8 bortekampane i PL, noko som gir eit snitt over 2 mål pr kamp.

Vardy tilbyr eit godt alternativ om du vil gamble på å klatre.

Alli
Pris: £9
Eierskap: 30,3%
Form: 8,3 poeng i snitt siste 30 dagene

Alli har scoret 14 mål og har 4 assist i år. Halvparten har kommet borte, og selvsagt har andre halvparten kommet hjemme. Har, som Vardy, 3 mål og 2 assist, i sine 4 siste PL kamper.

Møter Swansea som begynner å bli desperat etter 3-poengere, og varierer i sine defansive prestasjoner.
Spurs på sin side har 12 mål på 6 bortekamper, og kun arbeidsuhell borte mot Liverpool og Sunderland har endt målløst i senere tid.

Et siste alternativ er:

Coutinho
Pris: £8,3
Eierskap: 20%
Form: 4,5 poeng i snitt siste 30 dagene

Fann seg tilrette igjen i Merseyside-derbyet i helgen, og leverte på nivå som han gjorde før det lange skadeavbrekket i fjor.

Møter Bournemouth som har 12 baklengs siste 5 bortekampene. Dette kan bli en real fest for Liverpool, selv uten Manè og Lallana.

 

 

Ukens Duell: Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Gameweek 31:

SVERD: Vardy
SKJOLD: Alexis

Stem i margen på hvem du velger!

Facebook Comments