Pep har sagt at han gjerne skulle spilt med 11 midtbanespillere om det hadde gått, siden de er de mest inteligente spillerne på banen. Det hadde ikke vært feil å hatt det på fantasylaget heller. Midtbanespillerne får mer poeng for mål enn angrepsspillerene, får oftere assist enn forsvarsspillerene og får attpåtil 1 poeng for clean sheet.

Vi har flust av spillere å velge i, og det kan være veldig vansklig å plukke ut de rette. Jeg har hentet ut tall frå de siste 6 gameweekene og valgt ut spillere i form og med høy eierandel. MERK: Ikke alle har spilt like mange kamper og minutter siden det har vært noen blanke runder.

Først ut er de billige, de under 6 mill:

Vi ser at spesielt King og Zaha skiller seg ut, men faktisk er Ndidi et spennende pick som skiller seg ut.
Snodgrass har veldig gode stats, men leverer tilnærmet nada. 1 poeng pr 37,5 minutt er skrekklig! Men bli ikke overrasket om det plutslig løsner for han igjen.

Så har vi kromtappene, marsipanen og midtfyllet. Selve hovedindigriensene i en nydlig marsipankake!

Vi starter med midtfyllet:
Ayew er en mann jeg ikke hadde regnet med jeg skulle heve et øyebryn for når jeg laget oppstillingen, men jaggu leverer han flest poeng pr minutt han spiller. Kan han bli en darkhorse for mange på slutten av sesongen? Vil faktisk komme med en anbefaling her og nå! Har ikkje gærnt kampprogram, og er opplagt i form, så ligger du litt etter ja da er Ayew mannen for deg! Andre Ayew ja, for all del ikkje Jordan!!

Lanzini og Tadic er to litt frustrerende spillere. Leverer ikke jevnt, men leverer godt over en periode. De er ikke feil å ha på laget, spesielt med Tadic sine DGW kamper fremover.

Alli er like vanvittig god som han virker som, mens det er veldig synd vi har mistet Manè for en periode.

Alexis leverer poeng pr 10.minutt, på tross av blanken mot City, og viser igjen at han er essensiell for sukssess. Coutinho vs Firmino? Ta et valg, og du bommer eller treffer om hverandre.

Altså, mine damer og herrer: Sjekk tallene til Sigurdsson! Rimlig deilige, men 1 poeng pr 20.minutt han spiller er ikke bra nok mener jeg.

Coutinho, Lanzini, Eriksen og Alli er alle skuddvillige, men få treffer mål like ofte som Mahrez og Manè i %.
Med disse tallene i bunn, vil jeg anbefale Coutinho over Firmino ut sesongen. Men då prøver du ikke bytte han ut!

Fabregas kan være et spennende pick om han får spille mye, dessverre tvilsomt.
Lanzini viser ha har noe på gang, mens Ayew viser effektivitet.

Hvem består din kake av?

Facebook Comments