Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av her.

Mitt beste tips:

Sergio Aguero
Pris: £12,8
Eierskap: 23,1%
Form: 7 poeng i snitt siste 30 dagene

4 mål og 1 assist på 6 runder, er som vi er vandt til å sjå Aguero. Har vist at han er tilbake i gammalt slag, og får nå servert en godbit på Ethiad: Hull.

I snitt slipper Hull 3 mål pr bortekamp i PL (siste 3 kampene). Dette passer City perfekt, og det blir garantert kjør mot ett mål!

 

 

Andrevalg:

Alli
Pris: £9,1
Eierskap: 33,3%
Form: 8,3 poeng i snitt siste 30 dagene

 

Alli har en imponerende rekke med returns siste 5 kampene:
4 mål og 2 assist, samt 9 poeng i snitt siste 3 heimekampene.

Watford kommer med et skadeskutt forsvar (inkl. keeper), og jeg blir ikke det minste overrasket om Spurs putter 4 mål i dag.

 

Lukaku
Pris: £10,4
Eierskap: 45,3%
Form: 8 poeng i snitt siste 30 dagene

 

Lukaku har et eventyrlig snitt på hjemmebane i år (rundt 8 poeng i snitt hele sesongen), og 11.3 poeng i snitt siste 3 hjemmekampene

Møter denne runden et Leicester med tankene i CL til uken.

 
Ukens Duell: Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Gameweek 32:

SVERD: Andre Ayew, har levert solid over lengre tid, og møter nå gamle klubben. Kun eid av 1,1%
SKJOLD: Aguero

Stem i margen på hvem du velger!

Facebook Comments