Mange sitter nok å vurderer når de skal bruke wildacardet, eller hvilke keepermoves som er lurt å gjøre fremover. Jeg er på wildcard denne uken, og kommer til å legge ut noen poster som viser mine tanker på hvordan jeg vurderer de ulike posisjonene.

Først og fremst: Når du vurderer wildcard, så må du spørre deg:

-Klarer jeg meg godt igjennom kommende runde?
-Er det pga 1 spiller jeg gjør dette, eller er laget på vei ut?
-Er du trygt i tet, kan det være lurt å vente. Er du på etterskudd, så kan nå være det rette tidspunktet å dunka på med differentialer.

Det kommer mange DGWer ut året:
-Gameweek 34: Palace, Boro og United har 2 kamper
-Gameweek 35/36: Arsenal – Southampton blir mest trolig spilt i en av disse
-Gameweek 37: Mange kamper, og her MÅ du bruke den benchboost chippen du har lagret og ruget på i treogtredverunder!

Jeg har det dilemmaet, at jeg har mange spillere som ikke spiller 90 minutt, ikke er fast, og ikke er i form: Alexis og Siggy. I forsvaret mitt herjer Fuenes Mori, Walker og Valencia om dagen. Mens på topp er Carroll og Vardy i intern strid om hvem som får mest spilletid ut sesongen. Alt denne usikkerheten rundt halve troppen min, samt det faktum at jeg har litt å hente inn i enkelte ML, gjør at jeg nå velger å gå for Wildcard.

Kanskje går den første runden ut på ett, men jeg håper dra nytte av det i 34 og 35 spesielt.

Er du på det stadiet at laget ser bra ut, du er i flyten men likevel har lyst å bruke wildcard? Sitt helt rolig i båten og vent på Gameweek 35 eller 36, når Arsenal og Soton skal spille. Då får du bygget opp laget bra til den runden, og ikke minst til Gameweek 37, når du svir av bench boost.

Et siste scenarie: Har du brukt opp bench boost, men har et balansert og bra lag? Da hadde jeg spart wildcardet til 37, for å sikret deg flest mulig DGW spillere, og stilt med en “5-øring” benk, fullt av spillere til lavest mulig verdi.

Alright? Klare til å starte på første posisjon?

-Keeperen

Å gå uten Pickford er helt utenklig for meg, og det farger resten av innlegget. Han har GW i 37, og koster kun 4.1£. Du bare må ha han!

Under har jeg parret han med andre alternativer:

Keeperkombo Sum Sum total GW33 GW34 GW35 GW36 GW37 GW38
Pickford 4,1 8,8 WHU mid BOU hull SWA+ars(?) che
Forster 4,7 MCI che HULL liv+ARS(?) mid+MUN(?) STK
Pickford 4,1 10 WHU mid BOU hull SWA+ars(?) che
Courtois 5,9 mun SOT eve MID wba+WAT(?) SUN
Pickford 4,1 8,2 WHU mid BOU hull SWA+ars(?) che
Jakupovic 4,1 stk WAT sot SUN cp TOT
Pickford 4,1 9 WHU mid BOU hull SWA+ars(?) che
Schmeichel 4,9 cp ars wba WAT mci+TOT BOU
Pickford 4,1 9,5 WHU mid BOU hull SWA+ars(?) che
De Gea 5,4 CHE bur+mci SWA ars tot+sot CP
Pickford 4,1 9,4 WHU mid BOU hull SWA+ars(?) che
Cech 5,3 mid LEI tot MUN+sot(?) stk+SUN(?) EVE

Et siste sweet alternativ:

Keeperkombo Sum Sum total GW33 GW34 GW35 GW36 GW37 GW38
Pickford 4,1 8,6 / 8,8 WHU mid BOU hull SWA+ars(?) che
Forster 4,7 HULL liv+ARS(?) mid+MUN(?) STK
Valdes 4,5 ARS bou+SUN

Det er det siste alternativet jeg lurer mest på.

Facebook Comments