Det er mye som kan sies om forsvaret, og hvem du skal velge. Følelser spiller inn, gode assosiasjoner, “cover” for et lag, potensielle angripspoeng osv.

Jeg kommer til å skrive en post til om forsvaret, men i denne posten vil jeg legge frem knallharde tall uten noe hokus-pokus bak. Bare motstander laget, og hvor mange mål de har scoret på hjemme-/bortebane i år, og de siste 3 kampene.

I mine øyne er disse to tabellene meget interessante. De viser at Hull har det beste potensialet til å få flest clean sheets ut sesongen av samtlige lag. Det viser dog ikke at Hull at Hull har sluppet inn nest mest i PL, mens Bournemouth har sluppet inn 3.mest i år.

Det er også interessant å se Middlesbrough som har fine kamper i starten, før de virkelig møter veggen av målscorende lag mot slutten.

Tottenham har tøffe kamper defansivt, og tiden kan være moden for å hoppe på 3 offansive spillere kontra en Rose/Walker i forsvar.

Soton har vansklige kamper neste 3/4, men så har de 5 kamper siste 3 rundene som gjør at du MÅ ha spillere fra dette laget.

Chelsea er også fin å lesse på fra GW36. En bonusmagnet som Azpilicueta er flott å ha.

Crystal Palace er i dytten nå med 4/5 clean sheets, og har glimtvis fine kamper. Er du på wildcard, ville jeg hatt en på laget i DGW34 og SGW35. Spørsmålet er om du beholder til 37. Det får økonomien bestemme.


Slutter denne posten her, med en anbefaling om:
-1 Boro mann i 34
-1 Chelsea mann på tampen
-1 Soton mann frå 36
-1 Palace mann frå 34

Risky punt:
-1 fra Bournemouth
-1 fra City mot slutten av sesongen

Facebook Comments