Vi var i går innom de harde fakta for hvert lag, men nå vil jeg presentere de 6 du bør ha i bakre rekker (ja, du må velge):

Crystal Palace
Manchester United
Chelsea
Southampton
Middlesbrough
Tottenham

Grunnen:
Palace har to kamper i 34, så de bør du få på 1 spiller fra. Sakho er det beste alternativet, men han er utilgjenglig mot Liverpool, derfor er nok Ward det sikreste kortet

United har også to kamper i 34, og er oftest solide bakover.
Bailly og Rojo er de to mest aktuelle. Valencia, Darmian, Shaw, Blind er alle veldig rotasjonsutsatte

Chelsea: Har så nydlige fixtures på tampen, 3 av 4 hjemmekamper, og de kan være vanskelige å få på mot slutten av sesongen om du bruker wildcard nå. Alonso og Azpilicueta de to beste.

Southampton: Har dobble kamper i 36 og 37, og det er grunn nok. Stephans og Yoshida virker nailed on. Bertrand tilbyr offansiv trussel, mens Cedric nok er det beste alternativet, dog kan jeg ikke garantere for spilletid.

Middlesbrough: To sexy kamper i 34, som kan gi mye. Gibson er en bonusmagnet, mens Friend og Chambers er fine differntialer om de blir kampklar.

Tottenham: Det sikreste forsvaret i Premier League. Vertonghen, det sikreste kortet herfra når Walker blir rotert og Rose snart er tilbake. Kan gå for Toby om du har for mye peng.

Facebook Comments