Zlataneously er ett av to lag i FPL-NM finalen. 

Zlataneously var 5.seedet i gruppe AH, som han vann overlegent. 
fossekall’n, Baba Yetu, Larsenal FC og nedre Grenland ble slått ut her.

I sluttspillet møtte han i tur og orden
-Team Lierskogen, ble knepent slått 75-72 etter et fyrverkeri av en avsluttning. Lierskogen trippelkappet Aguero, mens Zlataneously hadde Grant i mål som holdt nullen to ganger i GW27, blant annet mot Aguero. Her kunne cupen vør over.
Team Lierskogen fikk 80 poeng, men tok 2 hits og endte på 72.
-SimVik 64-52
-Milfhunters 86-67
-tullingane, 48-46 
Zlataneously tok hit denne runden, men det var Aguero (C) mot Siggy (C) som avgjorde. Begge hadde nesten identisk lag.
-Blåmeis 73-45 – Wildcard spilt
-SEPP 73-68 – Trippel kaptein Alli, (24 poeng), som avgjorde denne duellen
-Mixed Martial Arts 69-52 – bench boost, 10 poeng

og nå finale mot Spurs Me

Vi har tatt en prat med Zlataneously:
Hvem er manageren til dette laget?
En helt vanlig person egentlig med stort konkurranseinnstinkt. Jobb, skole og fritid inneholder fotball eller sport generelt. Jeg prøver å få sett så mye sport som overhode mulig på fritiden, fordi jeg er lidenskapelig opptatt av alt rundt det.

Hvilket forhold har du til FPL?
Jeg har vel ikke så stort forhold til det som kanskje mange andre har, mye mulig fordi jeg ikke har noen favorittlag i PL. Interessen for ligaen er ikke så høy som den f.eks hadde vært om vi hadde snakket Bundesliga. Det beste med FPL er kanskje diskusjonene. Det er hvertfall et flittig samtaleemne når man henger med kompiser.

Frå cupen startet i GW21, har du tatt syvmils-steg på overall ranken. Føler du cupen har æren, eller har du “knekt koden” i løpet av denne tiden?
Cupen har selvfølgelig litt av æren, men i starten tenkte jeg ikke noe særlig over det. Når jeg så at jeg hadde en sjanse, så begynte å ta mer hensyn. Tok ikke en hit fra perioden GW25-30 blant annet, men det var også fordi spillerne jeg hadde leverte runde etter runde. På mange måter kan du si at jeg knakk koden, men jeg hadde ikke vært der i dag uten litt hjelp av flaks og tilfeldigheter.

Det ser ut som du har gått hardt inn for å nå finalen med wildcard i 8-delsfinalen, trippel kaptein i kvartfinalen og bench boost nå i semifinalen. Stemmer det? 
Definitivt. GW30 ble WC lagt i bordet fordi jeg på mange måter følte det var et lite “skifte” i mange av spillernes form, mange av spillerne hadde tøffere kamper. Jeg tenkte at det ikke var så mange som ville bruke det allerede nå, så det ga meg en liten edge i form av at jeg kunne tenke rundene frem til finaleplassen.  Alikevel sank tvilen seg inn, så jeg endte opp med bruke de andre chipsa i et forsøk på å safe meg inn til finalen selv om det riktig nok gir meg en stor ulempe ettersom motstanderen min har BB og TC igjen.

Hvilke sprell kan vi forvente av deg for at du nå skal vinne finalen?
Det er vel ikke så mye sprell jeg kan foreta meg lengre. Jeg vil tro motstanderen min kommer til å fyre av en av chipsene, om ikke så er finalen ganske åpen vil jeg tro. Det har vist seg tidligere at du må ta de rette valgene selv om du bruker BB og TC så det er på ingen måter fullstendig over, men viktigheten å gjøre de rette valgene for min del betyr en hel del mer vil jeg tro. Jeg vil forsøke å finne de/den spillern(e) som kan utgjøre den store forskjellen på meg.

Hva synes du om FPLNOR og FPL-NM i samarbeid med guts?
Jeg synes FPLnor er knall! Det er slike sider som kan være med på å gjøre FPL enda større her til lands. Det blir bare flere og flere mennesker som spiller fantasy, noe man merker engasjement rundt eliteserien sin fantasy også. Det eneste problemet jeg ser med GUTS er muligens behovet for å registrere seg der for yngre fantasy spillere. Bortsett fra det så er det fantastisk at noen var villig til å sponse premier for turneringen og stor takk til Fredrik for å legge ned timevis av arbeid og engasjement for å gjennomføre dette. Jeg vil tro at dette bare kommer til å vokse og vokse i fremtiden.

Dette var flotte ord Zlataneously! Tusen hjertlig takk! Du får ha masse lykke til i finalen!

Facebook Comments