Spurs Me er ett av to lag i FPL-NM finalen. 

Spurs Me var også 5.seedet. Ho deltok i gruppe CK, som hun vann med 3 av 4 seiere
Helt Sheriff, BIH IL, two goals one cup, Urmele Hboys var de andre lagene i gruppen.
Kun Urmele Bhoys (som endte sist) har slått Spurs Me i FPL-NM

I sluttspillet møtte han i tur og orden
-RoonToon 75-62
-Carniceros 65-39
-Who ate all Depay’s 66-45
Først i 16-delsfinalen ble det jevnt i duellene:
-MenWhoStareAtGoals, 56-56 – Kapteinsseier
Spurs Me spilte wildcard, og tok Vardy (14p) som kaptein. MenWhoStareAtGoals fikk 60 poeng, men hittet og hadde Costa (2p) som kaptein. Her kunne det vært over. Costa blank hjemme mot Palace
-Der Ulle 59-58 – Spurs Me hittet (63 poeng), og tok rett kaptein, Vardy (18p). Der Ulle hadde Alexis hjemme mot West Ham (6p). Tilfeldigheter!
-Særpingene 74-71 – Spurs Me med enda en hit, men King og Gibson avgjorde 
-Skallemenn 75-63 

og nå finale mot Zlataneously

Vi har tatt en prat med Spurs Me:
Hvem er manageren til dette laget?
Damen bak Spurs me er 35 år, opprinnelig fra Stavanger, men bor i Oslo. Jobber til daglig som sykepleier. Har alltid vært veldig glad i engelsk fotball, og laget mitt er Tottenham!

Hvilket forhold har du til FPL?
Jeg er stor fan av FPL og mener det er en fantastisk greie. Har spilt det siden 2008, og syns det gjør Premier League hakket mer spennende å følge med! Spilte med hjerte de første sesongene, men har erfart at det slår dårlig ut i lengden.

Frå cupen startet i GW21, har du tatt syvmils-steg på overall ranken. Føler du cupen har æren, eller har du “knekt koden” i løpet av denne tiden?
Er godt fornøyd med innsatsen etter nyttår. Tror nok det i all hovedsak skyldes at knoden på en måte er knekt. Jeg følger ingen spesielle blogger og er heller ikke på Twitter, så mye av valgene jeg har gjort er basert på magefølelse, generell kunnskap/interesse om PL og tips fra podcasts og venner (Podcaster som Wildcard FC og Gameweek på dagbladet).

Det ser ut som du har gått hardt inn for å nå finalen med wildcard i 8-delsfinalen, trippel kaptein i kvartfinalen og bench boost nå i semifinalen. Stemmer det? 
Definitivt. GW30 ble WC lagt i bordet fordi jeg på mange måter følte det var et lite “skifte” i mange av spillernes form, mange av spillerne hadde tøffere kamper. Jeg tenkte at det ikke var så mange som ville bruke det allerede nå, så det ga meg en liten edge i form av at jeg kunne tenke rundene frem til finaleplassen.  Alikevel sank tvilen seg inn, så jeg endte opp med bruke de andre chipsa i et forsøk på å safe meg inn til finalen selv om det riktig nok gir meg en stor ulempe ettersom motstanderen min har BB og TC igjen.

Hvilke sprell kan vi forvente av deg for at du nå skal vinne finalen?
Synes den kommende gameweeken er en litt vanskelig runde med flere elementer som spiller inn mtp valgene man tar. Ettersom jeg har både TC og BB igjen, så spreller jeg nok sannsynligvis fra meg med en av de for å kuppe finalen.

Hva synes du om FPLNOR og FPL-NM i samarbeid med guts?
Jeg hadde ikke kjennskap til verken FPLNOR eller Guts.com fra før. Men FPLNOR virker som en fin side for å hente FPLtips. Ble tipset av en venn om cupen.

Da får vel vennen en del av gevinsten? Hehe. Lykke til med finalen!

I en uoffisiell avstemming på Twitter ble Spurs Me tippet til vinner av 71%!

Facebook Comments