Da har jeg letet fram alle resultatene fra våren 2017 og presentert de under.

Par poeng jeg vil dra frem før du blar deg videre.
-Watford har byttet manager siden våren
-Samme gjelder Southampton
-Tottenham spiller hjemmekampene sine på Wembeley i år, ikke White Hart Lane. Wembeley er nesten 500 m2 større enn WHL
-WBA har “alltid” en dårlig høst
-Tottenham hadde 13-2 i målforskjell siste to bortekampene sine i fjor.


Hva kan vi lese ut av denne? West Ham hadde en like dårlig vår som det såg ut som.
Manchester United er veldig gjerrige hjemme, kun 4 baklengs
Everton sjokkerer her! Kom på 2.plass på hjemmetabellen. Av de 30 målene scoret Lukaku 13 mål. Kan vi forvente at mål blir scoret av andre i årets sesong? Ja selvfølgelig! Vi kommer tilbake til dette i en Everton-spesialpost senere
Legg tilmerke at Huddersfield fort kan bli en motstander som kan slippe til en del sjanser uten å skape all verda mot motstanderne. Har på følelsen at de blir en kasteball..Brighton og Huddersfield blir ala Burnley tipper jeg i PL:
Interessant å se hvor mye dårligere Everton og Bournemouth er borte. Liverpool har også ned mot 1 mål i snitt pr kamp. Det er overraskende. Våren 2016, hadde de 2 mål i snitt uansett. United igjen tett bakover.

Facebook Comments