Til årets sesong presenterer vi flerr nyvinninger her på siden.

Vi ønsker gjøre FPL hverdgen din litt lettere enten du satset mot himmelen eller ønsker å forbedre din 567.000 plass fra i fjor.

Vi er allerede i gang med å hjelpe deg til å plukke ut det beste laget gjennom vår serie på 4 innlegg, hvor vi tar for oss alle lagdelene.

Senere i sommer kommer et innlegg med en del tips som jeg har brukt selv. For 2 år siden endte jeg rundt 500.000 plass i verden. I fjor endte jeg rundt 70.000, mens i vår avsluttet jeg rundt 6.500 plass i verden. Små enkle grep kan gjøre underverker for deg. Følg med fremover.

Den siste nyvinningen på siden starter opp når sesongen kommer i gang. Vi har tenkt presentere for deg tre veier å gå om en spiller med høyt eierskap blir solgt, skadet eller suspendert. På denne måten håper vi å kunne bidra til å bevisstgjøre deg på valgene som tas. Det blir en presentasjon som gir deg fordeler og ulemper med de tre mest opplaget valgene (i vertfall i vår mening).

Vi håper du ser nytten av disse nyvinningene og at vi kan bidra til å gjøre sesongen din bedre enn tidligere år.

Legg meg gjerne til på twitter og spør spørsmål når du har noe på hjerte:@freddyrovers

Facebook Comments