Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av her.

Mitt beste tips:

Lukaku
Pris: £11,5
Eierskap: 48,6%
Form: 2 mål i Pre-Season

Lukaku hjemmedebut mot West Ham er jo som en drøm for FPL managera. Han har scoret mot West Ham 10 mål på 12 kampar mot West Ham, noe som er helt hinsides. Han kommer garantert til å fortsette i sin første hjemmekamp for Manchester United.

Andrevalg:

Gabriel Jesus
Pris: £10,5
Eierskap: 13,1%
Form: 1 mål i Pre-Season

Hadde syke 1 poeng pr 9.minutt i forrige sesong, og borte mot Brighton vil vi fort få et nytt målshow fra “Pep sin yndling”.

 

 

 

Ukens Sverd-kaptein:
Zaha
Pris: £7.0
Eierskap: 23,8%
Form: 2 assist og 1 mål siste 3 pre-season kampene

Hjemme kamp mot Huddersfield som vi satser på blir en fest for de røde og blå. Hadde 18 målpoeng i forrige sesong, og har nå en enda mer fremskyvet rolle.

Hvorfor sverd?
Vi antar de fleste vil gå for Lukaku, Kane, Jesus, Kevin og kanskje Aguero. Da er Zaha det perfekte motstykke.

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

 

SVERD: Dele Alli, forrykende form, og kan sende deg til himmels om han goller 2.
SKJOLD: Zlatan Det åpenbare valget denne runden med Hull på besøk på Old Trafford

Facebook Comments