Som mange kanskje har fått med seg, er Manè meldt på benk fra start i dag av @AnfieldHQ som vanligvis er en troverdig kilde.

Jeg har tenkt noen timer på dette, mens opplevelsene fra Jugendfest i går trommer igjennom hode. Det jeg har kommet frem til, ønsker jeg nå dele med deg:

Mine Manè tanker:

Om du ikke har en spiller på din benk som er veldig aktuell for målpoeng/clean sheet, som for eksempel:
Davies, Atsu, Gabbi osv, så hadde jeg starta Manè på mitt FPL-lag denne runden!

Hvorfor?
Sitter du med Carroll, Chicharito, RLC o.l. så har du en bankers 2 poenger spillende denne runden. Om Manè blir byttet inn og ikke får til noe, så tjener du 1 poeng på å plassere Manè på benk. MEN! Manè kan komme innpå mot slutten av kampen med friske bein og skape ubalanse og trøbbel for Palace. Vi vet alle hvor målfarlig han er, og du skal ikke bli overrasket om han klarer få med seg en assist eller mål.

Risken med å “safe” 1 poeng, kontra gamblingen med å kunne få målpoeng med Manè syns eg ikke er en god nok grunn til å spille RLC, Carroll etc.

Spiller ikke Manè i det hele tatt, ja da blir det likevel auto-sub!

Flere spillere er selvsagt i gråsonen, men det kan vi diskutere på facebook eller twitter.
@freddyrovers

Facebook Comments