Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Kane
Pris: £12,5
Eierskap: 29,7%
Form: 1 poeng 2 kamper på rad

Harry Kane har ikke scoret enda, men har heller fått 2 kort på 2 kamper. Hvorfor anbefaler jeg han da?

Mr. Kane har hele 14 målforsøk. Det er like mange som Jesus og Lukaku tilsammen. 11 av de er inne i feltet, og 4 på mål. I tillegg har han 16 tocuh i motstanders straffefelt. Like mange som Lukaku og Aguero. Det er ingenting som tilsier at det ikke kommer en svær plott med ketschup på søndag, eller 3-4 mål om du heller vil kalle det det.
Burnley har sluppet inn 7 mål siste 4 kampene. Det må jo bare bli Kane mål!

Andrevalg:

Sadio Manè
Pris: £9,5
Eierskap: 26,2%
Form: 2 mål på 2 kamper, 7 poeng i snitt

Her kunne jeg gått for Lukaku, men jeg tror Manè har høyere tak denne runden.

Manè har vist en vill form nå i sesongstarten, og viser han har mye å by på. Når vi ser på Liverpool sine siste 4 hjemmekamper mot Arsenal og regner oss frem til at de har scoret 13 mål, ja da kan du lene deg tilbake i sofaen og være trygg på at Kaptein Manè vil føre skuten trygt i havn denne runden.

Ukens Sverd-kaptein:
Christian Eriksen
Pris: £9,6
Eierskap: 20,7%
Form: 3 assist på 2 kamper og 9,5 poeng i snitt.

Vanligvis tar jeg en spiller med lavt eierskap, men siden de aller aller fleste går for Jesus, Aguero, Kane, Lukaku og Manè, så blir han her fort en outsider. Har levert fenomenalt så langt i år, og vært involvert i alle målene Tottenham har scoret.

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

SVERD: Eriksen
SKJOLD: Kane

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13
GW2: Sverd-Mounie vs Skjold-Lukaku  1-6

Facebook Comments