Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Kort intro:
Denne runden er fullstendig åpen, og jeg støtter de fleste kapteinsvalg, så lenge du har gitt det mer enn 60 sekunders tanke. Hvorfor? Denne runden kan gi en boost til de som tør gamble på spillere som har en god sjanse til å herje.

Mitt beste tips:

Lukaku
Pris: £11,7
Eierskap: 58,1%
Form: 6,3 poeng/kamp

I mangel på flere tydelige kapteinsvalg denne runden, så er den mest eide spilleren i spillet en trygg og solid kaptein. Det er også det jeg ønsker å fremme, gå for de trygge og gode valgene.

Lukaku har levert 3 mål på 3 kamper, og hadde en dårlig straffe mot Leicester sist, som fort kunne resultert i 8 poeng i stedefor 0.

Andrevalg:

Sadio Manè
Pris: £9,6
Eierskap: 30,1%
Form: 7,3 poeng/kamp

Liverpool vet vi fra tidligere passer veldig bra til City, og det blir ofte mye mål. Manè er i god form, og for mange, et naturlig kapteinsvalg denne runden. Klart, Firmino og Salah er like aktuell, men Manè har en x-faktor jeg personlig mener de andre mangler og derfor blir han mitt valg utav trioen denne uken (også).

Ukens Sverd-kaptein:
Alexis Sanchez
Pris: £11,9
Eierskap: 2,9%
Form: 2 poeng på en kamp

Tenk å få det privilegie å kunne anbefale Alexis Sanchez som en Sverd-kaptein! Lavt eierskap og muligheten for en kjempeboost denne runden. Arsenal har 10 mål siste 4 møtene med Bournemouth, og de må vise at de duger om de vil holde følge i toppen.

 

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13
GW2: Sverd-Mounie vs Skjold-Lukaku  1-6
GW3: Sverd-Eriksen vs Skjold-Kane 3-1

Facebook Comments