Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Lukaku
Pris: £11,7
Eierskap: 59,1%
Form: 8,3 poeng/kamp

I snitt har Luka, Kaku, Lua, Big Rom, Romlebassen (you name it), scora i snitt 1 mål pr kamp, og kun blanket mot Leicester. En fantastisk prestasjon av Belgieren.

Nå skal han opp mot ligaens desiderte dumpekandidat: Crystal Palace

Lukaku er et trygt og godt kapteinsvalg pga hans høye eierskap og vissheten om at han fort tar med seg ett mål. OBS: United har scoret 4 mål 3 ganger. Kun 1 gang har han scoret mer enn 1 mål.

Andrevalg:

Harry Kane
Pris: £12,5
Eierskap: 31,3%
Form: 9,3 poeng/kamp

Kane har våknet til liv, og scoret 2 mål siste to bortekampene i serien. Er on-fire for landslag og i CL.

Min vurdering er at Huddersfield virkelig skal få smake på PL nivået i denne kampen. Kane, Eriksen, Alli har funnet tonen og jeg er overbevist om Kane mål denne runden!

Ukens Sverd-kaptein:
Alexandre Lacazette
Pris: £10,3
Eierskap: 13,3%
Form: 7 poeng pr kamp

Gutten som bare elsker hjemmebane! 3 matcher, 4 mål, alle hjemme.

Nå skal Brighton få kjørt seg, og bli ikke overrasket om det kommer 2 mål fra Franskmannen i front, med litt mindre elegeant sveis enn han andre Franskmannen i front.

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13
GW2: Sverd-Mounie vs Skjold-Lukaku  1-6
GW3: Sverd-Eriksen vs Skjold-Kane 3-1
GW4: Sverd-Alexis vs Skjold-Lukaku 1-6
GW5: Sverd-Vardy vs Skjold-Kane 9-2

Facebook Comments