Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Salah
Pris: £9.2
Eierskap: 35%
Form: 4 poeng/kamp

Har fått en fin start i Liverpool, og har 2 mål og 1 assist siste 3 hjemmekampene. Forrige kamp gikk han målløs av banen mot United, som resten av laget.
Nå skal Klopp opp mot Huddersfield på hjemmebane, og jeg har en sterk følelse av at dette kan bli en målfest, selv uten Manè og Coutinho.

 


Andrevalg:

Aguero
Pris: £11,8
Eierskap: 21,3%
Form: 2,3 poeng/kamp

Leverer på bestilling, og det er rimlig sikkert han vil få mål, men spørsmålet blir heller om han starter eller spiller. Om han gjør, får han mål, garantert!

 

 

 

Ukens Sverd-kaptein:
Richarlison (Rikard Nilson)
Pris: £6,4
Eierskap: 15,6%
Form: 6,7 poeng pr kamp

3 mål og 4 assist er enormt for denne dyktige Brasilianeren. Skal spille hjemme mot Stoke, og det forventes målpoeng nok en gang.

 

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13
GW2: Sverd-Mounie vs Skjold-Lukaku  1-6
GW3: Sverd-Eriksen vs Skjold-Kane 3-1
GW4: Sverd-Alexis vs Skjold-Lukaku 1-6
GW5: Sverd-Vardy vs Skjold-Kane 9-2
GW7: Sverd-Lacazette vs Skjord-Lukaku 2-6
GW8: Sverd-Hazard vs Skjold-Kane 2-2

Facebook Comments