nbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Harry Kane
Pris: £12,8
Eierskap: 38,1%
Form: 1 poeng/kamp

Så står vi her igjen. Det beste kapteinsvalget er Harry Kane, ingen tvil, men det er ikke basert på hans form. Spurs har hatt en liten down og trenger slå tilbake, mens WBA fortsetter nedover og nedover. Er overbevist om at det løsner for mannen i helgen. Han jakter rekord på rekord, og i tillegg må Spurs få opp steamen igjen om de skal holde følge med teten.

Andrevalg:
Harry Kane
Pris: £9.0
Eierskap: 29,5%
Form: 7 poeng/kamp

10 målpoeng på siste 7 kamper er intent mindre imponerende. Tyskeren er åpentbart i storform, og City kan score 3 og 4 mål mot alle lag. Huddersfield er intet unntak!

 

Ukens Sverd-kaptein:
Riyad Mahrez
Pris: £8,4
Eierskap: 4,7%
Form: 5 poeng pr kamp

5 matcher på rad med målpoeng, og med formen og fraværene til West Ham i forsvar, blir dette nok en kamp vi kan forvente Mahrez magi!

 


Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13
GW2: Sverd-Mounie vs Skjold-Lukaku  1-6
GW3: Sverd-Eriksen vs Skjold-Kane 3-1
GW4: Sverd-Alexis vs Skjold-Lukaku 1-6
GW5: Sverd-Vardy vs Skjold-Kane 9-2
GW7: Sverd-Lacazette vs Skjord-Lukaku 2-6
GW8: Sverd-Hazard vs Skjold-Kane 2-2
GW9:
GW10: Sverd-Richarlison vs Skjold-Salah 1-4
GW11: Sverd-Richarlison vs Skjold-Kane 7-2
GW12: Sverd-Murray vs Skjold-Lukaku 2-6

Facebook Comments