Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Harry Kane
Pris: £12,8
Eierskap: 37,4%
Form: 4,3 poeng/kamp

4 mål på 5 siste kamper, og møter nå laget som har sluppet inn 5.mest på bortebane i år. Cirka 2 mål pr bortekamp. Spurs har ikke vært rå hjemme, men får med seg eitt mål eller to.
Kane er forøvrig by-far den mest agressive avslutteren i PL. Må jo løsne en gang? Mange sjanser nok enda en gang på toppscoreren siste 2 årene.

Andrevalg:

Eden Hazard
Pris: £10,8
Eierskap: 13,7%
Form: 10,5 poeng/kamp

Med en form som tilsvarer 10.5 poeng i snitt siste 30 dagene, så er det klart at denne mannen er et rått kapteinsemne. Han er 2.valg av en grunn: lavere eierskap enn Kane. Har du begge, capper du Hazard! Kjør!

 

Ukens Sverd-kaptein:
Pascal Gros
Pris: £6,0
Eierskap: 21,2%
Form: 5 poeng pr kamp

Hadde lenge tenkt gå for Coutinho, men med hans usikkerhet så går vi for Gross. Skal spille mot Huddersfield som har spilt som en åpen lufthangar i forsvaret siste kampene. Gross sniker seg til en assist og et mål her og der, og her kan det bli litt av alt. *drømmer om 15 poeng*, forventer 3.

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Historie:
Sverd vs Skjold: 3 – 2 – 9

Facebook Comments