Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Mohamed Salah
Pris: £10,1
Eierskap: 59,4%
Form: 8,4 poeng/kamp

Med målpoeng i 11 av de 12 siste kampene, og med en eierskap på nesten 60% totalt og av alle “Live teams” er det 80%!
Hva er “Live teams”? Når en FPL-manager ikke har gjort bytter på 3-4 gameweeks, blir han reknet for å være inaktiv, og dermed et “dead-team”. Et “live team” blir styrt av en manager som gjør bytter regelmessig, og således kan en se at det skjer ting på laget fra gw til gw.

Leicester har sluppe inn 8 mål siste 5 bortekampene, og i tre av de to-mål mot Stoke, Newcastle og Watford.
Leicester slipper til 7.flest skudd på bortebane, mens Liverpool skyter flest på hjemmebane. Dette må da bli målpoeng for den Egyptiske-Farao!

Andrevalg:

Alvaro Morata
Pris: £10,6
Eierskap: 19,1%
Form: 2,6 poeng/kamp

Akkurat tilbake for fullt, og fikk med seg et mål fra BD kampen mot Brighton. Grunnen er med andre ord ikke pga kalasform, men snarere tvert i mot Stoke sin elendige bortestatistikk og de mange fraværene.

Stoke har en hel første 4-er på skadelisten før denne kampen, og er det laget som har sluppet inn nest mest på bortebane i år.

Ukens Sverd-kaptein:
Alexis Sanchez
Pris: £11,8
Eierskap: 2,7%
Form: 6 poeng pr kamp

2 kamper, 3 mål og møter et WBA i fritt fall. Har sluppet inn 13 mål siste 7 hjemmekampene.

En kjempediff kaptein denne runden!

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

 

Historie:
Sverd vs Skjold: 4 – 2 – 10

Facebook Comments