Nå er det mellomsnackset sin tur ut i det åpne landskap. Vi skal avdekke hvem som er det beste valget for øyblikket, og hvem du virkelig bør ligge unna.

Når du leser deg ned igjennom, så er det verdt å bite seg merke i antall spilte minutter! Den har mye påvirkning på statistikkene selvfølgelig.

Som du kan lese i forgjengeren til dette innlegget (midtbanespillere under 6.5), så er statistikkene basert på siste 6 gameweeks, og hentet fra spillere som er i form.

Verdens glaeste Asiat topper listene! I poeng er det Sterling som er nærmest, men faktisk Arnautovic som tilbyr like god value både i henhold til pris og minutt pr poeng.

Ser vi på eierskap så har vi følgende å vise frem:
Sterling: 32,6%

Silva 15%, Pogba 12%, Alli 11%
Mahrez 7%, Zaha 6%, Son 4% (!), Arnautovic og Sigurdsson 2%(!) og Lanzini under 1%

Vi ser her at det ikke er tilfeldig at Son har så mange poeng som han har, men har fått bedre betalt enn hva de underliggende statsene sier.
Det er mer i balanse når vi ser på Sterling f.eks og Alli.

Mahrez har funne gullformen fra 2015/16 sesongen, og vil nok fortsette levere stabilet. 5 målpoeng på de seks siste kampene.

Om jeg skal komme med en anbefaling her på slutten, så blir det Marko Arnautovic. Liker tallene hans, posisjonen hans og kommende kamper.
Zaha skaper også mye, og er fin til sin pris, men programmet er grufult fra gw27 og utover en stund.

 

Facebook Comments