Det er 7 gameweeks igjen hvor du kan bruke chipsene du måtte sitte igjen med. Om du har klart å spare 3 stykker til nå, da har du gjort mye rett så langt i sesongen.

Liten påminnelse før vi går videre: Du kan ikke spille 2 chips (wildcard, bench boost, trippel captain, free hit) samme runde.

Din score, målsettingen din, ditt lag og antall chips du har igjen har alt å si for hva som er det riktige valget for deg. Stol på deg selv, og ikke stol blindt på det som nå kommer under.

Wildcard: Har du ikke brukt dette enda, og fortsatt har en del Everton, Stoke, Palace spillere, så er det absolutt tid for å bruke det nå. Se an ditt lag inn mot GW32 og 33. Kan du holde det en runde med godt lag, så anbefales det. Hvorfor? I løpet av gameweek 32 vil vi få mer informasjon om hvem som er i form, hvem Hughes foretrekker i Southampton sitt lag, og vi vet kanskje mer om hvem som kan gå videre i Europa League og Champions League.
Sitter du veldig godt i det, og har en haug med DGWere i 34, kanskje FH til å bruke i 35, så er gw36 et nydlig tidspunkt for WC før DGW37. Men da skal du ha gjort mye rett frem til nå om du ikke trenger bruke det til 32-33.

Free Hit:
Er dette svidd av nå, så ønsker jeg deg herved lykke til med GW35. Om ikke, bruk det i GW35! Spurs, United, Soton og Chelsea er kampløs i den runden pga FA cup semifinale. Spillefri har også Burnley, Bournemouth, Brighton og Leicester.

Om du så sitter med FH gjennom 35 uten å bruke det, så ville jeg anbefalt GW37 eller 38. Det blir som et wildcard til to runder vi vet veldig lite om akkurat nå.
Om du bruker det i 37 eller 38 , bestemmes om du har Bench Boost eller Trippel Captain igjen.

Bench Boost:
Igjen kommer dette helt an på ditt lag og dens sammensettning.
Mi personlige mening er at en bench boost kan du få godt bruk for i gw34, fordi da er det mange lag som har mye igjen å spille for. I gw37 kan det være at de fleste lagene er ferdigspilt, og kun ære igjen. Det kan bli mange rotasjoner.
Men viktigst, at du har et lag som er rigget for å få flest mulige poeng til den runden du velger bruke Bench Boost

Trippel kaptein:
På papiret ser Harry Kane i gw37 ut som den perfekte kandidat.
Nr.2 Aguero i gw37 (om han får begge kampene)
Nr.3 Lukaku i gw34 eller 37

 

Facebook Comments