Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Pierre-Emerick Aubameyang
Pris: £10,8
Eierskap:  13,4% – Live teams: 22,2%
Form: 12 poeng/kamp

Intet mindre enn 4 mål og 1 assist på siste 3 kampene, og mens Arsenal fortsetter med å snitte 3 mål pr hjemmekamp sliter Soton som aldri før. 11 baklengs på siste 5 seriekampene, hvorav 6 siste 2, gjør at vi har lov å forvente flere målpoeng fra Gabon sin sprettne sønn!

Andrevalg: 

Harry Kane
Pris: £12,7
Eierskap:  26,6%  – Live teams: 13,8%
Form: 1 poeng/kamp

“Endelig” tilbake for Spurs. Kan komme til å starte mot Stoke og jakter toppscorertittelen. 5 mål bak Salah, og 2 kamper mer å spille. Arry er motivert som aldri før!

Sverd-kaptein:

Marko Arnie Arnautovic
Pris: £6,9
Eierskap:  4,6%  – Live teams: 6,7%
Form: 9 poeng/kamp

Tilbake med et smell mot Southampton, 2 mål. Møter nå et umotivert Chelsea-lag som ser ut til å ha alle tankene sine på FA Cup semifinalen. De har sluppet inn i 6/7 siste kamper i Premier League. Virker ikke shipp-shape om dagen, mens West Ham gjør det de kan for å unngå nedrykk.

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

 

Historie:
Sverd vs Skjold: 4 – 2 – 13

Facebook Comments