Gameweek 32 oppsummering:

Poeng: 66
OR endring: 188.597 -> 151.776 (GW27 OR: 487.894, 5 grønne piler på rad)
Bankkonto: 104.0 (1.6 i banken)

Free Hit: Tilgjenglig
Bench Boost: Tilgjenglig
Trippel kaptein: Spilt (Kane…. nyttår…. 9 poeng…)
Wildcard: Spilt

Gameweek 33:
Bankkonto: 103.5 (itb: 1.6)

Nå må troppen spisses til Gameweek 34, og inn må spillere med flere kamper komme. Samtidig må jeg ha gameweek 37 i tankene også. For å toppe det enda mer, er det viktig å utytte gameweek 33 maks også (i første omgang).

Harry Kane har uttalt at han går for toppscorer tittelen, og får en kjempesjanse i denne runden mot tafatte og hjelpesløse Stoke.
Ut gjennom vinduet med hode først, fløy Firmino. Han starter sikkert på benken denne runden, og har dessverre ikke sett så veldig sharp ut siste tiden. Får ikke nok mål til å holde plassen gjennom to DGW.

Den andre som kom inn, 100% for å finansiere Kane inn, er en sikker starter for Bournemouth: Lewis Cook! Han leverer en assist i ny og ne (pr halvsesong), men dunker han inn 4 poeng i DGW34 så lever eg godt med det.

Ut bakdøren går Leroy Sane. Tungt og trist, men med en potensiell svær parkert buss på Etihad i helgen, og en mulig hvile i neste match så må han forlate oss. Leverer ikke høyt nok over tid til å fortjene en plass på Freddy Rovers. Takk for alt buddy!

Kaptein:
Med Salah ute, går vi for Glory!

Kane har alltid et skyhøyt tak, og vi håper han glimrer til med en hatty i helga!

Facebook Comments