Som du sikkert har merket, gikk denne siden rett inni en inaktiv periode mellom gw37 og gw38, som har strakt seg til idag. Det har vært særdeles vanskelig å finne motivasjon til å følge opp denne siden, og gi den samme oppbyggningen før sesongen som i fjor.

Grunnen er flerdelt, men jeg skal prøve legge det fram for deg for jeg ønsker være åpen og ærlig om dette.

Min vår har vært veldig hektisk og stressende. Det har vært til tider mangel på mange mange timer i døgnet, og lite overskudd til å gjøre så mye utenom den faste livsrammen som man lever i. Dette gikk hardt utover min avsatte tid til å gi deg best mulig stoff til å bli en god FPL spiller, og samtidig utover gnisten med å spille FPL.

Det fører meg over på neste grunn. Etter en veldig god sesong i 2016/17, så følte jeg at nå hadde jeg knekt FPL koden. Nå kunne jeg gå inni neste sesong og ha noe å bidra med, kunne forvente at jeg ville hevde meg i mange ligaer, og kopiere, ja kanskje til og med slå prestasjonen på 6,3k fra 16/17 sesongen. Målet var 5k i 17/18, men i stede fikk jeg meg en skikkelig trøkker. Endte til slutt rundt 115k, med mange mange tåplige feil. Jeg skulle være smartere enn spillet, det var taktikken. Det gikk som det gjorde, og motivasjonen var på bristepunktet. Dessverre.
Siden sesongslutt har jeg knapt orket tenke på fantasy. De dårlige rundene gikk hardt innpå meg privat, og jeg drog det med meg videre etter sesongslutt. Tåplig, men sant. Jeg har hatt et stort behov for å ta samling i bånn, og stille spørsmålstegn med motivasjonen og grunnen for å drive denne siden.

Helt frem til for en knapp uke siden, var eg fast bestemt på å legge ned siden, men siden så mange hyggelige mennesker der ute har tatt kontakt og motivert meg, så har eg klart snu motivasjonen og er klar til å gå på et nytt år.
Det blir en rolig start, men håper å kunne komme sterkt utover høsten og våren.

Er veldig åpen for både sponsorer og skribenter som kan tenke seg bidra, gi nytt liv, nye ideer osv, for at FPLNOR skal gjenoppreises til storhetstiden høsten 2017.

Hvordan siden vil ta form fremover, vites ikke enda, men du får følge med da veit du, og se i spenning hva som skjer!

 

Facebook Comments