Før gameweek 4 kunne du lese mye tall og greier her på bloggen om billigspissene. Har nå tatt med mine 5 kamerater videre og sammenlignet dem med 4 storkanoner.

Som i god Freddy Rovers ånd, har jeg satt opp de faste tabellformatene:
-Oversikt over poeng, mål og assist samt en kalkulasjon på poeng pr £1.0, poeng pr match (90 minutter) og antall minutt pr FPL poeng
-Statistikker fra dei 6 siste kampene (3 i dette tilfellet)
-Oversikt over kommende motstandere og hvor mange mål de slipper inn i snitt pr kamp. For denne oversikten så er hjemme og borte slått sammen til en statistikk. Ved GW8 vil jeg dele opp dette.
Nytt av året:
-Expected conceded goals

Mitrovic og Aguero de to beste spissene i form av minutt pr poeng, og poeng pr kamp. Men vi ser også at det er de tre billige spissene i best form, Ings, Mitrovic og Wilson som gir best avkastning pr £1.0 brukt. Noe å tenke på om du tenker gå for to stk til ~£11.0~.
Du får mest sansynligvis mer poeng pr £1.0 andre plasser på banen.
Som vi ser av statistikkene, så er det helt tydlig at det ikke er tilfeldig med Aguero, Mitrovic og Wilson sine fine FPL poeng og målpoeng.
Ser vi på de kommende kampene, så er det Jimenez eiere som har mest å se frem til.

Så hva får jeg ut av dette?
Du må tolke og bruke det til din nytte, men for meg er det et åpent valg mellom Mitrovic og Wilson av billigalternativene.

Jimenez har fine kamper, men har til gode å vise målegenskaper i PL på høyde med de andre. King er for meg en “lost case”

Facebook Comments