Velkommen til denne nye spalten!

Hadde ikke trodd at det ville bli så stort behov for den allerede nå, men vi startet med et smell, og fortsetter med et smell!

Zaha er blitt skadet (sies det) og er ute i opptil 4 uker.
Fabregas er suspendert og må sone neste kamp.

Hvorfor drar jeg frem disse to spillerne?
Begge to ligger i et ekkelt prissjikte som er touchy. og kan få betydninger. Begge vil med stor sansynlighet falle både 0.1 og 0.2 før det er mandag igjen.

Hva skal du så gjøre?

Valg 1
Har du Zaha OG Fabregas?
Bytt 1 av dei med en gang. 

Hvem?
Kommer an på laget ditt, men følgende alternativ:
Ramsey – Har scoret i 3 kamper på rad for Arsenal, er fast når han er skadefri og har blomstret i sin nye rolle i 3-4-2-1. Bortekamp mot Stoke og Liverpool trenger ikke bety noe. De slo Stoke 4-1 borte i Mai, og har scoret 6 mål på 3 bortekamper mot Liverpool
Atsu – Var god mot Spurs, hadde 2 mål, 1 assist siste 4 Championsship kampene, og var involvert i 4 av de 5 siste målene Newcastle scorte i treningskampene før seriestart. Har fint program fremover og frigjør mye cash
JWP – Har dødballer i Southampton, og kom til mange større sjanser mot Swansea. Gir deg også stor fleksibilitet som med Atsu.
Mooy/Ince – Har vært frisk i pre-season og i fjor. Har fint kampprogram og du kan være på potensielle bandwagons (spillere “alle” vil kjøpe) før det faktisk starter å rulle.

Valg 2
Har du Zaha?
Bytt han ut. Når han blir ute i lengre tid, så er det ikke noe å lure på!

Valg 3
Har du Fabregas?

Her blir jeg ikke enig med meg selv, men la meg skissere det for deg:
Grunn til å beholde Fabregas: 
Du sparer opp 1 FT som du kan bruke i GW3, dvs du får 2 FT. Da har du stor fleksibilitet i byttene dine, og har store sjanser til å endre mye på laget.
Fabregas kommer tilbake i gw3, og det var gjerne en grunn til at du hentet han. Var nok sikkert ikke bare for gw1? Han hadde okå stats i første kamp også, til tross for det røde kortet og den håpløse 1.omgangen.
En god benk og erstatter som fyller tomrommet er alltid kjekt å ha.

Grunn til å droppe Fabregas:
Du mister 0.1 som gjør at du ikke har mulighet å bytte til en annen £7.0 spiller.
Fabregas har ikke smashing kampprogram i forhold til Ramsey, Huddersfield og Soton.
Andre spillere såg mye friskere ut, uten å legge for mye vekt på det etter kun 1 kamp. Ta gjerne med pre-season i den vurderingen.
Med en dårlig benk, er det helt nødvendig med bytte.

Hva gjør jeg med Fabregas?
I går var jeg bestemt på å holde han inne. Men idag har eg snudd (sei litt om problemet eg har med å bestemme meg).
Hvorfor? Fordi jeg tror Ramsey kommer til å få målpoeng både mot Stoke og Liverpool, og jeg tror ikke Fabregas kommer til å herje mot Everton. Jeg sliter også med å takle det tapet av 0.1 og 0.2 på Fabregas som ødlegger mye av strukturen mitt i laget. Jeg tror også Ramsey stiger før helgen, og om han leverer målpoeng går han vertfall opp 1 gang før helgen etter.

Facebook Comments