Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Lukaku
Pris: £11,6
Eierskap: 52%
Form: 2 mål sist kamp. 13 poeng i snitt

Lukaku er i form, og åpnet målkontoen på overbevisende måte. Han kom til mange involveringer i boks, og hadde mange skudd.
Det blir også nøkkelen mot Swansea. De slapp til hele 29(!) skudd mot Southampton, noe som er helt vilt men vitner om at dette ikke er et lag som har satt seg skikkelig enda.
I tillegg spiller eierskapet av Lukaku voldsomt inn. Mange kommer nok til ha han som kaptein denne runden.

Andrevalg:

Firmino
Pris: £8,5
Eierskap: 23,8%
Form: 1 mål og 1 assist. 12 poeng i snitt

Valget sto mellom Jesus, Aguero og Firmino. Hvordan endte jeg på Firmino? Nå skal du høre:
11 mål har Liverpool scoret på de siste 6 møtene med Palace.
Palace hadde en dårlig åpning mot Huddersfield, og var som en åpen låvedør til tider.
Liverpool ser ut til å satt seg bra, og i lag med Salah, Mane og resten av midtbanen vil Firmino få mye baller å jobbe med.
Han åpnet sterkt, og jeg tror han vil fortsette.

Ukens Sverd-kaptein:
Mounie
Pris: £6,0
Eierskap: 3,2%
Form: 2 mål og 12 poeng i snitt

Åpnet scoringskontoen i første bortekamp, og er helt sikkert sugen på å vise seg frem for egne fans. Newcastle var tidvis ok mot Spurs, men fikk en liten knekk med Shelvey sitt røde kort. Må kjempe hardt for å holde scoringskåte Mounie vekke fra målprotokollen

 

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

SVERD: Mounie
SKJOLD: Lukaku

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13

Facebook Comments