Har du hatt en frustrerende runde, eller en helt magisk som Andreas Torkildsen (mangler en h for å være verdensmester i spyd), som ligger på en 2.plass i verden?

Under finner du litt statstabeller fra første gameweek. Du savner sikkert spillere her, men de har ikke en statsgruppe hvor de er helt oppe i toppen. Har du spørsmål om dine spillere som ikke vises her, ta kontakt på twitter eller facebook (se linker under “Om Bloggen”).

Lössl med fantastisk runde for Huddersfield! Schmeichel tvunget til å gjøre mange redninger mot Arsenal, selv om de scoret 4.Alonso i egen klasse, men også som forventet. Dunk er en farlig mann på dødballer, mens Van Aanholt kanskje klarer ta steget opp fra forrige sesong.
*Merk: For denne tabellen er også de med nest mest markert gult.
Ikke overraskende er Eriksen og Salah helt i toppen på skudd. Like lite overraskende er det at Fabregas, Silva og Özil skaper mye. Mer oppsiktsvekkende er det at De Bruyne skapte 0 sjanser mot Brighton.
Kantè skyter mye, men har 1 i boks, og 0 på mål. Opprettholder fortsatt tipset: Ikke kjøp den mannen.

Atsu, Xhaka, JWP og Brady kommer godt ut av billig spillerne, som vi også kan forvente noe av denne sesongen. Spesielt Brady og Atsu er jeg spent på å følge. Hadde en strålande pre-season begge to. Stay-tuned!
Om du selger Kane etter blanken i helgen, så takker jeg og bukker for det. Han kom til 6 skudd, 5 i boks, og skapte 2 sjanser for sine lagkamerater.

Gabbiadini og Jay Rod har sterke tall, mens Lukaku er helt suveren på touch i feltet. 10! Det er mye.

Til senere runder kommer tabellene i bedre format, men sittende på en flyplass ble dette det beste alternativet.

Facebook Comments