Som du har merket, har bloggen sin aktivitet dabbet betydelig av siden sommeren. Det er med sterke følelser jeg har måttet ta tøffe valg siste ukene.

Du skjønner sikkert at jeg har et vanlig liv med jobb og personer rundt meg som krever sitt innimellom de også, men de siste ukene er det faktisk jobben som har krevd veldig mye fra meg. Jeg har måttet nedprioritere denne bloggen, og det har vært ubehagelig og trist. Alle mine følgere på twitter har sikkert merket det der også. Her og nå vil jeg beklage så mye til dere alle sammen!

Det er selvsagt ingen dramatikk involvert. Grep har blitt tatt, og tiltak har blitt iverksatt! Jeg er klar for resten av sesongen og bobler over av ideer og iver etter å servere deg det du trenger for å bli bedre i FPL og for å slå dine kamerater og kollegaer.

Men nok en gang: Beklager min inaktivitet!!!

Kommende uke kan du forvente:
-1 x Status Oppdatering
-1 x kapteinsanbefaling (onsdag)
-1 x ukens lag (fredagskveld)

og sist men ikke minst:

1 STK. STOR OVERRASKELSE! Slippes onsdag kveld!

Facebook Comments