Anbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Romelu Lukaku
Pris: £11,8
Eierskap: 57,9%
Form: 5 poeng/kamp

Scorer jevnt å trutt, med 7 mål og 1 assist på 8 kamper, er det ingen grunn til å tvile på Lukaku foran matchen mot Huddersfield. Med sitt høye eierskap, er du 100% sikker på å følge “massen” uansett utfall.

Andrevalg:

Raheem Sterling
Pris: £8,1
Eierskap: 11,6%
Form: 10,3 poeng/kamp

Enorm form på Sterling om dagen. Har scora i 6 av siste 7 kampane han har spelt i PL for City. Skal spille mot Burnley hjemme nå, og vi forventer en ny 5-målsfest frå dei lyseblå.

 

Ukens Sverd-kaptein:
Choupo-Moting
Pris: £5,6
Eierskap: 6,2%
Form: 3 poeng pr kamp

Har vært involvert i 3 av 4 siste målene til Stoke på hjemmebane, og nå skal de fortsette festen mot Bournemouth til helgen.

 

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13
GW2: Sverd-Mounie vs Skjold-Lukaku  1-6
GW3: Sverd-Eriksen vs Skjold-Kane 3-1
GW4: Sverd-Alexis vs Skjold-Lukaku 1-6
GW5: Sverd-Vardy vs Skjold-Kane 9-2
GW7: Sverd-Lacazette vs Skjord-Lukaku 2-6
GW8: Sverd-Hazard vs Skjold-Kane 2-2

Facebook Comments