nbefaler å tenke trygge valg om du er i toppen å kjemper, men ønsker du ta igjen noen så bør du holde deg unna de som blir valgt mest i pollen ved siden av.

Mitt beste tips:

Romelu Lukaku
Pris: £11,5
Eierskap: 48,2%
Form: 4 poeng/kamp

Scorer jevnt å trutt med poeng, med 7 mål, 3 assist og 8 bonuspoeng på 11 kamper, er det ingen grunn til å tvile på Lukaku foran matchen mot Newcastle. Med sitt høye eierskap, er du 100% sikker på å følge “massen” uansett utfall.

 

Andrevalg:

Harry Kane
Pris: £12,8
Eierskap: 38,6%
Form: 6 poeng/kamp

6 mål og 9 bonuspoeng på 5 bortekamper, viser at Kane og Spurs trives bedre på bortebane enn hjemme. Kane er også kjent som Arsenal dødaren, og vi har troen på nok en forrykende Kane runde (selv om vi har brent oss så altfor mange ganger før, hehe)

 

Ukens Sverd-kaptein:
Glenn Murray
Pris: £5,8
Eierskap: 2,9%
Form: 9 poeng pr kamp

4 mål på 3 kamper er vel selve betegnelsen på “i form”! Stoke borte har også vært symptomatisk med baklengs, og da er dette en god match i følge FPLNOR!

 

Ukens Duell:  Sverd eller Skjold duell
Skjold: En trygg kaptein som kan gi deg “garanterte poeng”, som mange andre også velger. En skjoldkaptein er lurt å velge om du ligger høyt opp i OR eller mini liga og vil gjør trygge valg.
Sverd: En kaptein som kan gjøre det bra denne runden, og som mange nødvendigvis ikke velger. Om du treffer på sverdkapteinen, kan det gi deg et kraftig løft om skjoldkapteinen/ene feiler. Men om det blir motsatt, så er det stor fare for at du taper terreng. Ein sverd kaptein bør velges om du ligger langt bak og vil ta igjen tapt terreng.

Historie:
GW1: Sverd-Zaha vs Skjold-Lukaku  2-13
GW2: Sverd-Mounie vs Skjold-Lukaku  1-6
GW3: Sverd-Eriksen vs Skjold-Kane 3-1
GW4: Sverd-Alexis vs Skjold-Lukaku 1-6
GW5: Sverd-Vardy vs Skjold-Kane 9-2
GW7: Sverd-Lacazette vs Skjord-Lukaku 2-6
GW8: Sverd-Hazard vs Skjold-Kane 2-2
GW9:
GW10: Sverd-Richarlison vs Skjold-Salah 1-4
GW11: Sverd-Richarlison vs Skjold-Kane 7-2

Facebook Comments