Desemberstormene ruller langs Norskekysten (for de av dere som har den og opplever den), kombinert med tempratursvigninger på lik linje med min overall rank i høst. De sikre tegnene på at et hektisk kampprogram er rett rundt hjørnet. I løpet av dei neste 27 dagane skal 70 Premier League kampar spelast, fordelt på 7 gameweeks, og vi avslutter attpåtil med en dobbelkamp for West Ham og Tottenham i GW22. OBS OBS: De to lagene har ikke kamp i GW21.

Er det ikke fantastisk? Vist vi legger til julaftan, grevinnen og hovmesteren, Boxing Day, Askepott og tre nøtter, Nyttårsaftan, god mat, mykje snadder, fyrvereri, 7 gameweeks, Trippel kaptein på Kane(?), 7 gameweeks, så er det jo bare helt enormt mykje kjekt å glede seg til! Nemnte eg 7 gameweeks på 27 dager? Får du en nedtur, rekker du knapt sutre før den neste runden kjem, og du kan gjer det godt igjen!

7 gameweeks på 27 dager kan være med på å snu sesongen din, men den kan også være med å ødelegge totalt! Det er nå du må ha planen klar for hva du skal gjøre. Du kan fint komme deg unna med å hoppe på bandwagons over en lav sko for hver runde, men har du en calm and steady stil, så kan du virkeleg gjør denne perioden til et mareritt for dine argeste konkurrenter!

Hva må så gjøres?
1. Har du kontroll på kampprogrammet?

2. Har du 15 mann som spiller?
Er det en ting som er sikkert, så er det at det vil bli rotasjoner i denne perioden. Gjett hva! Alle er utsatt. Har du nå en stall bestående av 11-12 spillere som spiller, så er dette tidspunktet  for å bukre opp med spillere som tilsynelatende spiller alle kampene. Når Azpilicueta benkes, ja da kan alle benkes (fortsatt ikke bitter for at eg mistet 8 poeng på han sist runde!!!!).

3. Sett deg ned å lag en plan:
a. Keeperrotasjon: Står keeperne dine bra fremover, eller er nå en vending i kampprogrammet som gjør det gunstig å endre?

b. Forsvarsrotasjon: Har du 1-2 premiums som spiller alt uansett, og 3-4 som roterer bra fremover? Sett opp en liten oversikt for deg selv, og prøv å anslå hvordan utfallet vil bli pr runde (vær 100% ærlig mot deg selv og 100% realistisk på resultat) Bruk gjerne soccerway.com for å finne statistikker på inslupne mål/ scoret mål, hjemme/borte statistikk og formstatistikk. Bare på gøy: Disse lagene er i best form om dagen:

c. Midtbanen: Er 5.mann på benken en spiller som du får faste poeng på? Toler du en Hazard, Coutinho, Wilson/DCL/Austin og Salah og Jones på benk en kamp? Spiller Loftus og Carroll nok? Er det påtide å snu på formasjonene? Fra 3-5-2 til 3-4-3, 3-4-3 til 3-5-2/4-4-2? Se nøye på dette ilag med angrepet.

d. EN oversikt som vist under kan ofte vere til god hjelp. Husk å inkluder spillere du kunne tenkt deg fremover, av de rette årsakene:
– Han er i form
– Spiller mot lag den aktuelle spilleren kan få poeng fra
– Statsene viser at han er med en et blaff
– Du ønsker bruke spilleren for mer enn 1 og 2 runder fremover

Det er en saying at hvert bytte i utgangspunktet koster 4 poeng, med andre ord, skal du bytte en spiller så bør du bytte til en du forventer tar mer poeng over tid, ikke bare for 1, 2 og 3 runder. ** Alltid unntak fra regler **
4. sjekk FPLNOR jevnlig!
I fjor rullet jeg ut denne oversikten:
Link til innlegg desember 2016
Det kommer jeg til å gjøre i år også. Den kommer ut innen tirsdag.

I tillegg kommer det et innlegg som tar for seg de 5 beste statsmonsterene i hver runde! Dette for å prøve hjelpe deg til å se hvem som herjer for tiden! Ha en aldels strålende førjuls, mellomjuls og fotballjuletid!

Husk: Sesogen starter NÅ!

Facebook Comments