Så kom meldingen fra Tottenham Hotspur sitt hovedkvarter:
“HurriKane er syk”

Det var en aldri så liten trippel captain meltdown på twitter og andre FPL forum. Alle gledet seg til å ha Kane som trippel cap i gameweek 22 med nydelige kamper mot West Ham og Swansea. Nå har plutselig piggene komt ut, varsellampene blinker og malling sirenen durer som bare det! Hva pokker gjør vi 48,4% som eier Kane nå?

Før vi går dit hen, la vi ta frem historien:
På dagens pressekonferanse ble følgende sagt:
Han er syk og er hjemme. Han har en forkjølele, som meg( ref: Pochettino). Legen kom hjem til han, som han gjør med alle andre spillerne når de ikke er i form. Vi ser i morgen om han kan trene eller kan være der. Det er ikke noen stor sak.

Vi håper selvsagt at treningen er før deadline imorgen klokken 15, men vi har ingen garantier.

Harry Kane jakter sin tredje strake hattrick, og vil nok gjøre det han kan for å få spille Swansea kampen. Ingen på høyeste nivå i England har hatt tre hattrick på rad siden 1946.

Men nå må vi dreie innlegget inn på det sporet vi skulle. Er det verdt å kjøre Kane ut av laget til gameweek 21, og inn igjen til gameweek 22?

Det er selvsagt umulig for meg å gi et fasitsvar på denne saken, fordi vi alle sitter med så mange ulike lag, bytter og strategier. Det blir derfor vikitg at du prøver å kjenne deg igjen i beskrivelsen som følger under før du stoler blindt på et av punktene under.

Før de ulike scenarioene kommer så gjelder følgende for alle punkt: Bruk kun bytter og penger på 1 bytte av Kane ut, og 1 bytte på Kane inn. IKKE fordel pengene utover på andre posisjoner nå fordi du plutslig får £5.0 på bok!

  1. Har du 2 FT og lurer på hva du skal bruke byttet på, så er mi meining at du kan gjøre et bytte til Morata eller Firmino. Det frarådes bytter til andre spisser, enkelt og greit fordi på papiret ser jeg få spillere som kan garantere for mål sånn som Firmino og Morata kan denne runden.

    Morata skal spille mot et av de mest åpne borteforsvarene han møter i år, i tillegg er tilnærmet hele første 4-eren til Stoke skadet. Chelsea har ikke for vane å høvle over motstanderene hjemme i år, men i en romjul kan alt skje.

    Firmino er i sin livs PL form med 6 mål og 2 målgivende på 5 starter. Leicester har sluppe inn 8 mål siste 5 bortekampene, og i tre av de to-mål mot Stoke, Newcastle og Watford.
    Leicester slipper til 7.flest skudd på bortebane, mens Liverpool skyter flest på hjemmebane.

2. Har du 1 FT denne runden, så avhenger mye av hvordan ditt lag ser ut, hvilke planer du har for West Ham og Tottenham spillere i GW22, osv.

Om laget ditt er i balanse og du har gode spillere, som dekker benken fint da hadde jeg droppet det. Det er risky å satse på at en spiller scorer mer enn 6 poeng på en runde, som han bør gjøre for at det skal være verdt et ut-inn bytte av Kane. Du bør gå for å ha 2-3 DGW-spillere i gw22, og om du ikke har mer enn 1 DGW-spiller (eksl. Kane), da må du hitte til gw22. Dvs du får 6 poeng denne runden, istedefor en typisk 2-poenger (carroll, RLC, Gross, DCL). Gevinsten blir 4, men den mister du når det skal hittes til gw22.

Har du derimot et lag i ubalanse, og risikerer å stå med 10 mann denne runden, da kan ditt ene FT redde runden. Du får en tommel opp og et grønt lys for å gjøre Kane ut og inn.

3. Har du brukt opp FT, da dropper du Kane ut-inn prosjekt. Det er for mye risiko knytt til det byttet. Firmino/Morata MÅ levere solid, og i dette spillet er det sjeldent sånne risikobytter lønner seg.

4. Om du har Morata og Firmino fra før, da har du en solid 3’er på topp, og kan glede deg til vårsesongen!

Facebook Comments